Co jsme si odnesli z bety Battlefieldu 1

před 7 roky
0

Zdravíme všechny! Jmenuji se Daniel Berlin a na Battlefieldu 1 pracuji v roli vedoucího designéra herního světa. Jménem celého týmu studia DICE ve Stockholmu bych vám všem chtěl PODĚKOVAT za to, že jste z veřejné bety Battlefieldu 1 udělali největší veřejný betatest v historii EA. Když vidíme, že naši hru hrají fanoušci společně s nově příchozími hráči, dělá nám to obrovskou radost! Pro celý vývojářský tým je cenná každá vaše připomínka, každá nahlášená chyba a každý problém, o kterém jste nám dali vědět. Můžete mi věřit, když říkám, že všem ohlasům pečlivě nasloucháme.

Co to ale přesně znamená? Nejprve bych chtěl promluvit o režimu Conquest. Při vývoji každé další hry značky Battlefield je pro nás důležité zkoušet nové věci, protože bychom neradi přešlapovali na místě a chceme sérii s každým novým dílem vdechnout nový život. Neméně důležité je ale i brát v úvahu ohlasy naší komunity. Proto jsme se rozhodli ještě do vydání zapracovat do hry změny systému ticketů právě pro Conquest. Až si příště Conquest zahrajete, bude se do finálního skóre zápasu počítat zabírání kontrolních bodů i počet zabití. Komunita promluvila, my jsme ji vyslyšeli!

Podobně jsme pročítali a sledovali vaše připomínky k režimu Rush. Jsme nadšení, že se Rush do Battlefieldu 1 vrací, a chceme z něj udělat ten nejlepší Rush, co kdy v sérii byl. I v této chvíli do něj zapracováváme další úpravy, jejichž základem je opět vaše zpětná vazba.

Máme také v úmyslu provést další úpravy za účelem vyvážení zbraní a vozidel. Nejvíce se to asi týká lehkého tanku, který byl v hrách veřejné bety až příliš efektivní, a také souhlasíme s názorem, že koně vydrží možná až moc zásahů. Z betatestu také vyplynulo, že potřebujete víc nástrojů k eliminaci vozidel v dřívějších fázích hry, což máme definitivně také na programu (včetně doplňkového vybavení pro třídu Podpory k neutralizaci větších vozidel).

Doufám, že jste si veřejnou betu Battlefieldu 1 opravdu užili, a já osobně už se nemůžu dočkat 21. října, až uvidíte všechno, co jsme pro vás ve hře připravili. Kdo ví, možná se v Battlefieldu 1 s některými potkám v mém družstvu.

Nejčtenější

Výběr