Podrobnosti o předprodejní verzi Play First Trial Battlefieldu 1 v rámci služeb EA Access a Origin Access

před 7 roky
0

Battlefield 1 už je skutečně za dveřmi: jeho vydání je nachystáno na 21. října (příp. 18. října v případě předobjednaných digitálních Deluxe edicí). Zahrát si ale budete moci ještě dříve – služby EA Access a Origin Access uvolní Battlefield 1 pro své členy 13. října v rámci tzv. Play First Trial verzí, které poskytnou přístup k deseti hodinám hraní na bojištích velké války.

Pět map (zahrnující St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress a Suez) se čtyřmi herními režimy: Conquest, Rush, Operations a Domination. Nabídne se vám také ochutnávka příběhového režimu v podobě dvou misí: Storm of Steel (Ocelová bouře) a Through Mud and Blood (Blátem a krví). Pokud se po skončení předprodejní verze Play First Trial rozhodnete koupit plnou hru, můžete si do ní přenést svůj herní postup.

Členové služeb EA Access a Origin Access hraním v době 13.–20. října odemknou speciální obsah. Jen za spuštění verze Play First Trial získáte exkluzivní psí známku Trench Raider, a pokud do 20. října nahrajete všech deset hodin, bude na vás v plné hře čekat nový battlepack.

V den vydání Deluxe edicí Early Enlister se zpřístupní i zbytek map a herních režimů (pokud tedy do té doby nevyčerpáte všechen svůj vyhrazený herní čas). Členové EA Access a Origin Access také budou moci plnou hru zakoupit s 10% slevou! Těšíme se na viděnou na bojišti.

* PLATÍ OMEZENÍ A VÝJIMKY V SOULADU SE SMLUVNÍMI PODMÍNKAMI. PODROBNOSTI NA ea.com/eaaccess/terms A http://www.origin.com/store/origin-access

Nejčtenější

Výběr