DisLoYaL
Tag: [DLYL] Fans: 20 Erstellt: 14.01.2013
Gründer
Leader
Leader

Platoon-Präsentation

Team DisLoYaL bemutatkozás

A DisLoYaL Klán 2013 február 8-án alakult. Alapító tagjai D3ath, Lazarus, Turo. A három fős vezetőség az AK47 klánból léptett ki, hogy egy "szűrt" közösséget alkosson hasonlóan más jól működő klánokhoz.

A klánról annyit kell tudni, hogy a játékban töltött időt főként warokkal töltik a publik játékot háttérbe szorítva, amennyire csak lehet. A csapat egyenlőre csak infantry only játékosokat (5v5-re) toboroz, de amint lesz csapatkapitány a 8v8 csapat kialakításához tovább kívánnak fejlődni. Amit még tudni kell, hogy a DisLoYaL Klán tagjai erős közép szintű játékosok, nem E-sportolók gyülekezete! Ha csatlakozni kívánsz hozzájuk egy erős középszintű játékosnak kell lenned.

Milyen feltételeknek kell megfelelned, ha csatlakozni szeretnél a klánhoz?
1.) A kor nem számít, de szívesebben látnak 18 évnél idősebb játékosokat, mivel Ők is 25 és 35 év közötti játékosok. A fiatalabb kor nem kizáró ok, a szellemi visszamaradottság viszont igen!

2.) Mivel tagjaik szinte kivétel nélkül dolgozó emberek, ezért a fő játékidejük hétköznap 17 és 24 óra közé mondható. Célszerű, ha ez az időpont neked is megfelel, de ha csak 20 óráig tudsz maradni az sem okoz problémát.

3.) A TS-en aktívnak kell lenned és a DisLoYaL szobában kell az időd nagy részét eltöltened, mivel Ők is ott vannak.

4.) Ha feljössz játszani, akkor keresned kell a klán tagokat és lehetőség szerint velük együtt játszani.

5.) Erős közép szintű játékosnak kell lenned, ez azt jelenti hogy alap a publik játékon az átlag 2-es K/D arány.

6.) A Klánban minden segédeszköz tiltott, ha tudomást szereznek bármilyen segédeszköz használatáról az azonnali kizárással jár! Értem itt az egér makrót és minden cheat programot. Náluk minden tiltott, ami szoftveresen, esetleg hardveresen befolyásolja a játék mechanikáját! "Csak kipróbáltam" szöveg sem elfogadható!

7.) A felvételnek van egy időkorlátja is mégpedig 1 hónap. A hónap eltelte után a már meglévő tagok összeülnek és megbeszélik, hogy csatlakozhatsz-e a klánhoz vagy sem. Nyilván a döntés végeredménye azon fog múlni, hogy mennyire vagy jó játékos és szimpatikus a társaságnak.

Mit kell tenned, ha jelentkezni szeretnél a klánba?
Menj be a TS szobájukba és keresd DisLoYaL_Lazarus, DisLoYaL_D3ath, DisLoYaL_Turo klán vezetőt és mond el nekik mit szeretnél.

TS elérhetőségeik:
TS (Team Speak) szoftver letöltése: http://www.teamspeak.com/
Server Adress: teamspeak.hu
Server Password: (nincs)
Szoba elérési útja: OGS TS > 5v5 Battlefield csapatok > DisLoYaL
 

Platoon-Feed

Keine Ereignisse zum Anzeigen vorhanden