GladkiPL

Enlisted:
2011-10-29
2012-04-16 20:55
Jako, że w poprzednim wątku zaczął panować offtoping i nieład, postanowiłem założyć nowy.
Moje odpowiedzi do pytań z poprzedniego tematu:
Sprawa personelu zajmuję się teraz głównie ja, wcześniej zajmował się również Hubert.
Na razie nie prowadzimy naboru.
Krecik.
Bana dostałeś za notoryczny offtoping na forum.
Bana można dostać za łamanie regulaminu.
Na razie nie prowadzimy ewidencji, ale chyba zaczniemy.
Przejrzałem przyklejone tematy i wg mnie wszystkie pasują.
Jeżeli nie chcesz dostawać banów to nie rób rewolucji i nie offtopuj. Forum jest, aby sobie pomagać, a nie robić dym, bo zabrania się trolowania.
W sprawie złośliwych komentarzy na Twoim, lub czyimś profilu to proszę o screena w tym temacie, to zajmę sie taką osoba. Co do wulgaryzmów w komunikatorze battlog, to po prostu zablokujcie tą osobę i skasujcie z znajomych.
Sprawę użytkowników JanPaweł2 i sszkurdz przesłałem to dalej.
W sprawie tematu Ping to z tego co pamiętam istnieje już nie jeden temat, a problemy związane z pingiem należy pisać w temacie problemy.
Jutro znowu będę ustalał bardziej szczegółowy podział forum.
krecikZbiedronki

Enlisted:
2011-12-12
2012-04-17 10:30 , edited 2012-04-17 10:33 by krecikZbiedronki
tak rozumiem bany już mi leciały ale bez jaj czemu taki jak od tygodnia prawie nic nie pisałem ?
po drugie kiedy naprawią błędy w tej grze i battlelogu?, bo opis w battlelogu nijak ma się do gry lagi błendy ea coś wogule robi czy jej to zwisa koło nosa
a jeszcze jedno czemu nie ma tematu "ciekawe filmiki z bf3" czyżby nie pasowały ?
SzatyHonoraty

Enlisted:
2011-10-25
2012-04-17 11:56 , edited 2012-04-17 12:11 by SzatyHonoraty
Polecam uwadze
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654489698474670/ [battlelog.battlefield.com]
szczególnie użytkownika
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/JumaiPL/ [battlelog.battlefield.com]
i jego arcyciekawe wypowiedzi
Zaś ten wątek, to nie wiem co ma wspólnego z grą, gościowi pomyliła się chyba nasza klasa, czy tez inny społecznościowy chłam.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654489644360243/ [battlelog.battlefield.com]
To może wrzucajmy jeszcze fotki swoich ulubionych zwierząt, albo zabawek.
--
Milczenie jest grzechem, który czyni ludzi tchórzami.
Now the "You were disconnected from EA online" looks fresh and is positioned better on my screen.
lYossarianl

Enlisted:
2011-10-24
2012-04-17 14:25 , edited 2012-04-17 14:38 by lYossarianl
mam pewne pytania:
dlaczego mozna miec jedynie 150 znajomych? czy to nigdy sie nie zmieni (tzn czy nie bedzie zwiekszania ich liczby)? bo, badz co badz, to taki fan/facebook BFa i liczba 150 jest smieszna...
kolejna kwestia: ilosc plutonow w ktorych mozesz byc = 5... podobnie jak powyzej.
na zakonczenie:
@up: b.log kolego, to wlasnie spolecznosciowy chlam (jak to okresliles), jesli tego nie zauwazyles, dotyczy on spolecznosci skupionej wokol serii gier Battlefield
a tematy nie dotyczace stricte gry, sa najzwyklejszym zjawiskiem w kazdej (normalnej/zdrowej) spolecznosci, bo sama gra sie nie zyje - i zdjecia zwierzakow lub zabawek, wcale mnie nie zdziwia, ba sa w normalnych/zdrowych spolecznosciach na porzadku dziennym...
pozdro
yoss
we few, we happy few, we band of brothers!
GladkiPL

Enlisted:
2011-10-29
2012-04-17 19:30
ECrKrecik
Co do błędów w grze to nie znam niestety na to pytanie odpowiedzi. To jest pytanie do twórców gry, z którymi kontaktu niestety nie posiadam.
Tematu "ciekawe filmiki z bf3" nie przypominam sobie, abym kasował, może minox lub ramirez.
XUR50D
Dziękujemy za zgłoszenie, będę się baczniej przyglądał temu użytkownikowi.
lYossarianl
Niestety nie wiem dlaczego są właśnie takie ograniczenia. To jest również pytanie do twórców battloga, z którymi nie mam kontaktu.
Najłatwiej na te pytania chyba uzyskać odpowiedź pisząc na ang. forum, na którym wypowiada się DICE.
NoobusVendetus

Enlisted:
2011-10-27
2012-04-18 09:27 , edited 2012-04-18 09:32 by NoobusVendetus
lYossarianl said:
mam pewne pytania:
dlaczego mozna miec jedynie 150 znajomych? czy to nigdy sie nie zmieni (tzn czy nie bedzie zwiekszania ich liczby)? bo, badz co badz, to taki fan/facebook BFa i liczba 150 jest smieszna...
kolejna kwestia: ilosc plutonow w ktorych mozesz byc = 5... podobnie jak powyzej.
na zakonczenie:
@up: b.log kolego, to wlasnie spolecznosciowy chlam (jak to okresliles), jesli tego nie zauwazyles, dotyczy on spolecznosci skupionej wokol serii gier Battlefield
a tematy nie dotyczace stricte gry, sa najzwyklejszym zjawiskiem w kazdej (normalnej/zdrowej) spolecznosci, bo sama gra sie nie zyje - i zdjecia zwierzakow lub zabawek, wcale mnie nie zdziwia, ba sa w normalnych/zdrowych spolecznosciach na porzadku dziennym...
pozdro
yoss
Tak ustalili twórcy Battlelogu widocznie nie przewidzieli, jak bardzo rozwinie się Battlelog. Możesz zapytać o to deweloperów Battlelogu na Twitterze -
https://twitter.com/#!/battlelog [twitter.com]
Co do skasowanego wątku - nie ja go skasowałem.
Dołącz do Nas - https://www.facebook.com/BF3PL
lYossarianl

Enlisted:
2011-10-24
2012-04-18 12:08 , edited 2012-04-18 12:16 by lYossarianl
@up: gram w bf'a od zarania serii, mam ponad 150 (w trzech grupach w ktorych, moge powiedziec gram latami w rozne bfy i inne gry, jest nas ca200...) znajomych na calym swiecie... ale mozesz tego nie zrozumiec... zreszta pytanie jest do tworcow tego b.log: czemu robia taki szajas?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/29231660/1/242603768/ [battlelog.battlefield.com]
i nastepna kwestia:
czy uda sie w koncu kiedys naprawic znikajace ribbony i medale? w rundzie powyzej wygralismy i... nie ma ribbonow za runde i za zwyciestwo w rundzie, btw tak sie sklada, ze kolejny ribbon (ten ktorego nie ma) dawal mi kolejny medalik za zwyciestwa w podbojach...
czy modzi, miast odsylac do zagranicznych forow, moga sami dowiedziec sie dlaczego mamy ciagle wybrakowany produkt (b.log), nota bene, ktory po ostatnim paczu-psuju, jeszcze bardziej szwankuje?!
i na koniec: po dzisiejszej 'naprawie' b.loga, widze siebie na b.logu na liscie znajomych jak i w com center..., gratulacje dla tworcow, co nie potrafia nawet dobrze za steama zerznac ustawien...
@Ramirez: czy naprawde nie mozecie przekazywac sygnalow z b.loga PL na jakies moderskie subforum? tylko linki? przecierz sami widzicie ile i jakie bledy sa w b.logu...
NoobusVendetus

Enlisted:
2011-10-27
2012-04-18 13:26 , edited 2012-04-18 13:34 by NoobusVendetus
lYossarianl said:
@up: gram w bf'a od zarania serii, mam ponad 150 (w trzech grupach w ktorych, moge powiedziec gram latami w rozne bfy i inne gry, jest nas ca200...) znajomych na calym swiecie... ale mozesz tego nie zrozumiec... zreszta pytanie jest do tworcow tego b.log: czemu robia taki szajas?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/29231660/1/242603768/ [battlelog.battlefield.com]
i nastepna kwestia:
czy uda sie w koncu kiedys naprawic znikajace ribbony i medale? w rundzie powyzej wygralismy i... nie ma ribbonow za runde i za zwyciestwo w rundzie, btw tak sie sklada, ze kolejny ribbon (ten ktorego nie ma) dawal mi kolejny medalik za zwyciestwa w podbojach...
czy modzi, miast odsylac do zagranicznych forow, moga sami dowiedziec sie dlaczego mamy ciagle wybrakowany produkt (b.log), nota bene, ktory po ostatnim paczu-psuju, jeszcze bardziej szwankuje?!
i na koniec: po dzisiejszej 'naprawie' b.loga, widze siebie na b.logu na liscie znajomych jak i w com center..., gratulacje dla tworcow, co nie potrafia nawet dobrze za steama zerznac ustawien...
@Ramirez: czy naprawde nie mozecie przekazywac sygnalow z b.loga PL na jakies moderskie subforum? tylko linki? przecierz sami widzicie ile i jakie bledy sa w b.logu...
Ostatnio to Battlelog bardzo dziwnie działa, też jestem zdania, że jest sporo niedociągnięć. Pewnie te baretki się pojawią później, ostatnio też tak miałem 3 h później przeglądając raport z gry wszystko było :/
Zawsze oficjalne źródło odsyła nas przynajmniej mnie do pomocy technicznej :/ twórcy rzadko kiedy odpowiadają na pytania zadane na Twitterze. Na e-maile nawet nie odpowiadają. Jakiegoś pod forum chyba nie ma jest jeszcze Get Satisfaction Forum ale tam to już całkiem jest Hardcor nie wiadomo o co chodzi prawie to samo co Angielskie forum. Ja jestem też użytkownikiem produktu czyli gry :) .
Bardzo długo pisałem maile z prośbami o uruchomienie tego forum na którym jesteśmy. Ja również czuję się kopnięty w tyłek z powodu braku konkretnego wsparcia dla naszej społeczności. Możemy napisać post na Angielskim forum aby nam też poświęcono chwilę uwagi brano nasze sugestie pod uwagę. Dlaczego miało by tak nie być przez słowo społeczność to ja rozumiem różnych ludzi z różnych krajów. Przecież społeczność Battlefield to nie samo USA. Pewnie się dziwicie, że takie rzeczy pisze mod ^^.
Co mamy forum gdzie możemy polegać jedynie na sobie. Chciałbym aby nas również dostrzegano przecież też kupiliśmy bardzo dużo tej gry prawda?
W DICE pracuje jedna lub dwie osoby która/które znają język polski jestem w stanie poprosić dewelopera o to aby móc wysyłać im nasze sugestie dotyczące gry, poprawek itp. rzeczy.
W dziale ogólne możecie zakładać różne tematy oby w granicach zdrowego rozsądku, bez kłótni, prowokacji, wyzwisk, szykanowania drugiej osoby inaczej musimy rozdawać nagrody, cenzurować lub kasować tematy.
lYossarianl

Enlisted:
2011-10-24
2012-04-18 13:42
wysmaruj cus do ea/dice a masz kilkadziesiat podpisow gwarantowanych - jeno daj znac
NoobusVendetus

Enlisted:
2011-10-27
2012-04-18 13:44
Wiem, że podpisy będą to na pewno. ^^ Dobrze chociaż tyle słyszeć. Jak macie pytania to pytajcie.
CarsonPL

Enlisted:
2011-12-30
2012-04-18 14:57 , edited 2012-04-18 14:58 by CarsonPL
Jeśli będzie taka możliwość, aby pisać do kogoś bezpośrednio kto ma wpływ, to jestem za, tylko nie podawaj tej osoby e-mail, zaś np wyznacz jedną osobę która będzie czytać najpierw te wiadomości, bo jak taka osoba z dice dostanie 200 wiadomości z tekstem "Battlefield 3 to szmelc" to po tygodniu podziękuje i zmieni e-mail.
Co do pytań, to dlaczego battlelog nie ma prywatnej wiadomości, a i co do tego że można być w 5 plutonach, to jak dla mnie jest i to za dużo powinno być tak jak w innych grach 1 pluton (klan) i cześć.
I tak jak piszesz wkurzające jest to że Dice ma nas w d.... zrobili forum żeby mieć spokój i zostawili samopas, to już chyba będzie lepiej jak sami stworzymy sobie forum, z tym że to forum jest wygodne.
SzatyHonoraty

Enlisted:
2011-10-25
2012-04-18 15:14
Alltres said:
Co do pytań, to dlaczego battlelog nie ma prywatnej wiadomości
Ma PM, ale musisz dodać tę osobe do znajomych, a tu znowu jest ograniczenie do 150 osób, ostatnio musiałem usunąć kilka, żeby zrobić miejsce dla nowych. Kolejny absurd ograniczeń, tak samo jak 11 pozycji w ulubionych, to przecież totalna bzdura.
--
Now the "You were disconnected from EA online" looks fresh and is positioned better on my screen.
CarsonPL

Enlisted:
2011-12-30
2012-04-18 15:18
PM działa tylko jak masz kogoś w znajomych i jest online, a mi chodzi o takie coś abym mógł do nie znajomego napisać i żeby nie musiał być online.
SzatyHonoraty

Enlisted:
2011-10-25
2012-04-18 15:40
Nie zrobią tego, bo ludziska by sobie wrzucali mięso bez ograniczeń. Choć, szkoda, że w obecnym rozwiązaniu można pisac tylko do znajomych online, bez mozliwości zostawiania wiadomości.
--
NoobusVendetus

Enlisted:
2011-10-27
2012-04-18 15:51
Widzicie chciałem się dowiedzieć coś na temat ukrywania prezentacji profilu i plutonu okazało się, że godzina stracona :(. Tak samo gdy zadałem pytania na temat olewki naszych graczy nic zero odpowiedzi. Ja kumam, że mają bardzo dużo ludzi którzy do nich piszą. Teraz to wiem, że wiadomość już gdzieś zanikła w czeluściach piekielnego Twittera. Chyba będziemy musieli się zgłosić na angielskie forum zostawiając tam posta z tym co nas boli.
miNoxPL

Enlisted:
2011-12-06
2012-04-18 16:14
Wątek z Historią został skasowany ponieważ zrobił się delikatny bałagan tam... to raz dwa totalny offtop, trzy to Forum podobno jest o BF3 prawda?
6HansKloss6

Enlisted:
2012-01-08
2012-04-18 17:16 , edited 2012-04-18 17:47 by 6HansKloss6
Dokładnie miNoxPL ! Forum jest o grze BF 3 . Jeśli co poniektórzy chcą popisać sobie o tym , jakiego pieska akurat kupił i czy piesek ten akurat użarł sąsiada albo listonosza to polecam Gadu-Gadu , Nk albo innego Facebooka ...
Wcześniej było tyle krzyku , że gdzie ci Moderatorzy ? - teraz jak ich mamy i wzięli się za porządki -też źle " bo dostałem Bana i nie wiem za co , i na dodatek usunęli mojego posta, a był taki fajny "... Nie dogodzisz Polakowi , oj nie ..........
lYossarianl

Enlisted:
2011-10-24
2012-04-18 18:37
chyba nie znam porzadnego forum bez hyde parku...
miNoxPL

Enlisted:
2011-12-06
2012-04-18 21:42
O działy walczymy, na razie musi porządek :) - HydePark też będzie w tedy możecie tam sobie robić burdel (w granicach zdrowego rozsądku)