Ping not showing on Battlelog

07lauro
BR Enlisted: 2012-10-17
2013-02-19 15:35
The ping of every server was not showing on battlelog, then i changed to Mozzila(i was using Chrome) and the problem went away.
But now it's back. The pings are NOT showing and i don't find a solution for it.
Someone?

Thank you.
LiBever
CH Enlisted: 2011-10-24
2013-02-19 16:05 , edited 2013-02-19 18:29 by LiBever
hey did you try reinstall web plugin completely and install again? it happens to me sometimes, but issue goes away after some time playing on server.

Best Regards,

N
Связаться со службой технической поддержки ЕА можно через сайт http://help.ea.com • Хочешь быть героем? http://answers.ea.com • Would like to be a Hero? • Answer HQ – Community Run Help Forum
07lauro
BR Enlisted: 2012-10-17
2013-02-19 16:32
how do i do that?
and thank you!!
MrHoltik
SE Enlisted: 2011-10-28
2013-02-19 17:09
Delete your Battlelog plugin folder and reinstall it fresh. C:\Program Files (x86)\Battlelog Web Plugins
LiBever
CH Enlisted: 2011-10-24
2013-02-19 17:09 , edited 2013-02-19 18:30 by LiBever
try like this:

EA_AgentX said:
Saryec,

I've experienced this a couple times myself.

It seems the browser isn't holding the web plugin, for whatever reason.

The current web plugin is version battlelog-web-plugins_2.1.2_106 Make sure you have that somewhere in your download folder.

Next, completely uninstall it using the Control Panel - Programs & Features/Add Remove Programs. Once uninstalled, clear your browser cache, cookies and temp files. Now you're read to reinstall in a clean state. Find the browser plugin (most likely in your Downloads folder) and run the program. It will install the plugin and you should be set!.


Post back if you still experience issues.

EA_AgentX
EA Community/Social Admin


Best Regards,

N
Связаться со службой технической поддержки ЕА можно через сайт http://help.ea.com • Хочешь быть героем? http://answers.ea.com • Would like to be a Hero? • Answer HQ – Community Run Help Forum
Horrgakx
GB Enlisted: 2011-10-28
2013-04-03 19:50
I tried that - it didn't work. Still no ping times on any servers.
Any more ideas please?
Ju_enbrix
FR Enlisted: 2013-02-27
2013-04-03 20:22
Just one solution.
Restart your PC until the ping appear. There is a stability server problem.

But, if somebody have a best idea, I take because it's a little annoying.
TerroristBush
Enlisted: 2013-02-21
2013-04-14 06:55
I have had this problem off and on since the day I got this game... Really would like to be able to sort servers by ping all the time!!! At times it will show no ping for 24+ hours and other times just a few hours. Restarting computer has no effect it seems like or reinstalling. An official response would be very appreciated.
homeboyzero
Enlisted: 2013-03-05
2013-05-26 12:26
I'm seeing no ping times. Chrome is not asking me to install any plugin when on the server browser. I tried manually, and followed all the suggestions I found about it. Nothing helps. No ping times.

Seriously ea games, BF3 just keeps disappointing, and it's your fault.

Fix this, so it works properly, and do NOT ask me to use another browser. It should work properly in at the very least ie, firefox and chrome. Otherwise you are incompetent.
retificator
Enlisted: 2012-04-15
2013-07-26 17:16 , edited 2013-07-26 17:18 by retificator
I have had the same very recurrent problem. Both chrome and firefox on windows 7, latest plugin also. I would like an official response too. Even when I had the browser and origin started just at some seconds before doing a server listing and I try to reload using the Refresh and save filter list, it seems the quality of BF3 servers and service for that product got much worse since BF4 started to be promoted.
Sirius_Black58
BR Enlisted: 2013-05-06
2013-07-28 15:55
Same problem...
Xanzin
Enlisted: 2012-09-05
2013-08-10 10:39
I have the same problem, pls an official response would be very appreciated.
AmosBoko
IL Enlisted: 2011-11-03
2013-08-10 13:15
Xanzin said:
I have the same problem, pls an official response would be very appreciated.


Same Here!
Haunted-Ghosts
Enlisted: 2011-10-28
2013-08-10 13:20
Had this problem for over 2 months now. It has something to do with wrong ICMP values. Checked up with rconnet.de aswell they have conformed it. so if u are getting kicked cause off you dont have ping at all (on the website and ingame). since the new web plugin/patch whatever caused its really annoying for us who have this problem.
bet there is quite a few who has it. seen loads when playing that have simulare problems.

Both re-installed the entire game 3 times and the web plugins like 8 times and no luck at all.
robrobwj
Enlisted: 2013-04-28
2013-08-11 13:31
same issue for two weeks
Ultram0r0n
NO Enlisted: 2013-02-21
2013-08-14 11:51
Fucking EA
Haxiboy
HU Enlisted: 2013-08-20
2013-08-22 15:47
Same issue here.
L4utaro
AR Enlisted: 2011-10-28
2013-08-24 02:39
same here man, whats coming on
ThatGuyCJay
CA Enlisted: 2013-02-17
2013-08-24 06:45 , edited 2013-08-25 21:36 by ThatGuyCJay
READ THIS I HAVE THE REAL FIX!
all that other stuff is crap, i found the problem. i own BF3 on Xbox and PC! my soilder in the top left corner was my xbox soilder. i put my mouse over my soilder and pressed change soilder. i changed it to my PC soldier and now my PING works!!!!! all you have to do is make sure your soilder is your PC soider. Thats why some browsers where working for people while others were not. Spread the message i finally found a fix for the problem!

NEVER MIND :(
that fixed it just for that session of playing, it doesn't work anymore :( EA fix your Shit!

DO MIND! :)
after it didn't work anymore i changed my solider to my Xbox solider then back again and that fixes the problem, so anybody with more then one solider is in luck!
L4utaro
AR Enlisted: 2011-10-28
2013-08-24 21:31
got only PC soldiers