Swec Walker Warriors 2
Tag: [SWW2] Web: Official website Fans: 59 Created: 2012-02-07

Platoon Presentation

SWW pluton nr 2. Tänkt för föräldrar som föredrar att tillbringa lite kvalitetstid då tillfällen ges på slagfältet.
 

Platoon feed

 • Ut_Cleaner_SWE joined the platoon Swec Walker Warriors 2
 • PegLegPete53 wrote on the wall for Swec Walker Warriors 2:
  Hmmm.... har haft ett öga på er ett tag o vart sugen......men "joined " står de på förgående ?, kan ha pillat på en knapp kanske. men visst jag e gärna med, får väl göra en officiell ansökan
  Show 1 more...
  WhiskyNisse + man blir aldrig för gammal för detta vettdö hehehe
  6 years ago
  PegLegPete53 får väl hoppas det
  6 years ago
 • PegLegPete53 joined the platoon Swec Walker Warriors 2
 • Modellear wrote on the wall for Swec Walker Warriors 2:
  Hej,,, jag tänkte vara med och spela med er. Men när jag gick med så dör så mycket annat upp så det kändes som att jag väntar lite med att säga något. Sen vill jag säga att jag kör med ett studioljudkort som inte kommer riktigt överens med BF3. Alla hör mig i en stor konstig rundgång. Dom måste då stänga ner så att dom inte hör mig. jag kan höra alla och spela runt som vanligt. Funderar smått på att slänga över studiokortet till en något äldre dator som jag har här... Vad tycker ni om bf3 nu? Börjar kännas som att servrarna inte är lika aktiva längre... Lite smådött i bland. Synes på spelfältet /Modellear
  WhiskyNisse Vi har startat en ny klan som heter LaughingOldBoys, så SWW2 tror jag inte existera längre??
  6 years ago
 • hassesthlm wrote on the wall for Swec Walker Warriors 2:
  Vore roligt om man kunde bestämma en viss dag som "alla" hoppar in o pangar, vill ju ha massa folk att döda :-) förr eller senare så träffar jag ju :-)
 • WhiskyNisse wrote on the wall for Swec Walker Warriors 2:
  Denna sida kommer ligga kvar som vanligt(måste jag tillägga), fast vi i den nya klanen kommer skapa ALLT nytt. Sidor, servrar m.m.Så spelservern som finns uppe nu kommer att försvinna den 1:a Mars och Teamspeaken kommer finnas kvar i ca 86 dagar. Om några dagar kommer jag att starta upp en flång ny server med nya klannamnet på, även en ny TS för 30 pers. Sen kommer vi köra Tryouts för dom som ansöker till den nya klanen för att se om dom passar in som Hitman sa. Just nu är vi 20st ADMINS och betalande som kommer sköta allt från server till det administrativa. Jag lägger in alla admins på denna sida ifall ni har några frågor angående ALLT? /Jerry "KramgoaBalboa"
  Show 5 more...
  WhiskyNisse Ska grönne på't da? :--)
  6 years ago
  tobfis Jag kommer gärna med över.
  6 years ago
 • Lvl1Hitman wrote on the wall for Swec Walker Warriors 2:
  För dom som funderar vad som händer just nu kommer här lite information. Vi Admins skall starta en ny Klan med vissa krav på medlemmarna, Bland annat så kommer vi ha Ålderskrav på från ca 25-30 år och eller familj, även att man är Aktiv på både BF3 OCH att när man spelar är inloggad på TeamSpeak. Vi kommer köra detta på befintlig server och teamspeak vilket betyder att om ni inte passar in på beskrivningen och fortfarande vill vara SWW2:are så måste någon annan än vi starta upp en egen server med teamspeak. Och vill ni vara med i den nya och kraven passar in på er så är ni välkommna att ansöka till någon av Befintliga Admins.
  Show 7 more...
  WhiskyNisse http://www.facebook.com/#!/groups/344905992212917/
  6 years ago
  WhiskyNisse För vi har en omröstning vad den nya klanen ska heta just nu.
  6 years ago
 • MeatWeed wrote on the wall for Swec Walker Warriors 2:
  TS är uppe igen, dom hade haft problem med sina servrar men nu funkar det igen