Sverige
Plaque: [SWE] Fans: 110 Créé: 01-11-2011

Présentation de la section


Välkommen till plutonen sverige (SWE) plutonen för svenskar
Motto: För kung och fosterland

Klanens huvudsakliga mål är att vinna varje krig genom gemensamt arbete mot gemensama mål.

Plutonens spel regler:

1: Om möjligt, försök att spawna på den som har lägst rank i laget (10+ per spawn. Detta för att snabbare få upp våra kamrater i rank. )

2: Den soldat som väljer Assult eller Medic, måste kunna vara givmild med ammo- samt medic lådor. Väljer man att vara Recon, så är det väldigt bra att hjälpa sina soldater att ''spotta'' motståndare runt omkring samt att planta sin radio en bit fram mot målen.(Radion fungerar som en stationär spawn point )
Väljer man att vara Engineer så är ett tips att alltid försöka sitta på sido sätet av ett fordon. Meningen är då att kunna hoppa ur fordonet och reparera samtidigt så att kriget fortsätter.

3:Den som utses till kapten i squaden skall markera mål att erövra genom att sikta på valfritt mål och trycka på ''select''. Försök att följa lag kaptenens order vid övertagning av flaggor eller m-com stationer.(10+ poäng per utförd order)

4: Dessa regler får förstås brytas, men bara om det är för att vinna =)

5:Som medlem skall du använda beteckningen: SWE som gametag

6. När val av special utrustning används, så använd dom markerade med stjärnor. Dom ger en fördel till hela sin squad som man är i.


Rekrytering till plutonen är uppskattat (Desto fler desto bättre).

Alla är välkomna att ansöka till plutonen som är svenskar.
 

Feed section

Pas d'autres événements à afficher