DeathAngels eliteSquad
Plaque: [DAeS] Web: Site officiel Fans: 79 Créé: 27-03-2012
Chef
Chef
Chef
Chef
Chef
Chef
Chef
Chef

Présentation de la section

HARDCORE PLUTON, det enda riktiga...

"Playing Battlefield 3 in "Normal mode" is the disability and playing in "Hardcore mode" is the reality.

"Disability" mode is most often played by statistic geeks to keep their stats up which nobody else are interested of anyway. But it makes the geek feel good and succesful in absence of other successes in life.

"Reality" mode is played by the adventurers who appreciates the unforseen and has to keep their creativity up to stay alive and by this develop their skills.

This is why I am a proud member of DAeS. We appreciate the unforseen more than the statistics and we enjoy the adventure instead of being a number on a list."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PRESENTATION

DAeS är Matchpluton (PS3) för DeathAngels of Sweden för oss över 19 år gamla. Våra yngre krigare huserar i vår underpluton DAeS Next Generation. DAeS uttalas på svenska som "dajs" eller på engelska som "dice".

Vi i DAeS är alla även DAoS-are. STOLTA, STARKA och ett föredöme av HEDER! När DAoS ska ut på slagfältet för att mota andra claner skickar vi våra DAeS. ELITER från DAoS.

DAoS= Här lirar vi med gemenskap tillsammans och har roligt på ens egna villkor. Ofta är vi många inne samtidigt och då kan vi samla ihop oss på någon server och lirar, snackar och har kul.

DAeS= Här lirar vi med mer struktur. Egen server har vi. Träningar hålls. Matcher mot andra klaner ordnas. Taktik, tips och andra hemligheter håller vi för oss själva på vår egen hemsida.

Varför denna skillnad? Med DAoS har du möjligheten att hålla kontakten med dina klankamrater utan krav på speltid.Ibland kan det bli sporadiska matcher när vi är många från DAoS som är inne samtidigt. Och när man tycker att man vill spela mer aktivt och testa sina skills i planerade matcher mot andra claner finns även möjligheten att ställa upp med DAeS.

Alla vill vi ju spela! Men när ibland tiden inte räcker till erbjuder vi detta "2 i 1" . Elit eller mer på skoj.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HARDCORE MODE

Att spela i Normal mode tycker vi är mycket orealistiskt. Det har stora likheter med paint ball. Man får bara lite färg på kläderna och sen springer man vidare. Därför låter vi dem som har behovet att springa runt och leka i denna skyddade miljö hållas utan vår närvaro och vi spelar endast i Hardcore mode.

Vi tycker att det är lika viktigt att INTE skjuta sina egna som det är ATT skjuta ner fienden. Att skjuta sina egna medvetet är förräderi och även vådaskott är en fara för laget. Det här ställer krav på dig som krigare och utmärker en bra från en dålig lagspelare. I vårat matchläge på vår server får man därav maximalt utföra 3 vådaskott/teamkills. Om man fortsätter att döda sina egna efter det åker man ut ur matchen tills nästa omgång börjar. Så detta är inget för dem som bara skjuter på allt som rör sig!

Vi gillar spänningen på slagfälten. Därför använder vi oss av "no minimap". Det kräver att man är på sin vakt och duktiga spelare som spanar och kommunicerar har en stor fördel på våra slagfält.
___________________________________________________________________________________________

AKTIVITETER OCH LEDNING
Hela lagets insats är avgörande för att vinna. Därför leds våra aktiviteter av professionell ledarskap med många års erfarenhet inom svenska försvaret.

Vi har en plan inför varje match. Vi tränar, testar och övar tillsammans.
__________________________________________________________________________________________

MATCHER MOT DAeS.
Om ni är intresserade att möta DAeS kontakta någon av våra MatchGeneraler.

Psycobishop
Niztrip78

Vi spelar gärna även vänskapsmatcher eller träningsmatcher och erbjuder möjligheten om ni så önskar att hålla dem inofficiella. Kontakta då:

citizensatan (Rambo)

Vi spelar matcher i "Hardcore Mode".

DAeS är även medlem i forumsplutonen HARDCORE ONLY (HcO) där vi möter medlemsplutoner från Europa som endast spelar Hardcore.

Vi ser fram mot era förfrågningar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TRÄNINGS-ansvariga
Psycobishop
Akan47D
Rambo(citizensatan)

TAKTIK -ansvarig
Akan47D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DAeS GRUNDVÄRDERINGAR
Hela DAeS grund bygger på mottot att alla DAeS:are har lika värde. Tillsammans följer vi våra sex grundvärderingar och har roligt tillsammans.

1. Vänskap
2. Lojalitet
3. Samarbete
4. Inställning
5. Respekt
6. Kreativitet

Dessa grunder är för oss heliga och för oss till det bästa av det bästa!

NÄR DU HAR BLIVIT eN AV OSS BÄR DU DAeS TAG ALLA DYGNENS 24 TIMMAR!!!

För dem som har andra värderingar/prioriteringar är det bäst för oss alla att ni inte söker Er till oss.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KOMMUNIKATION
*VOIP är naturligtvis vårt sätt att kommunicera på slagfältet. Andra "nörd"tekniker överlåter vi till teknik"nördarna".
*Extern information visar vi på Battlelog.
*Intern information visar vi på vår hemsida.

VÅRT VACKRA OCH STOLTA EMBLEM STÅR FÖR:
1. Dödskalle och vingar visar att vi är "Death Angels"
2. Tre kronor att vi kommer från "Sweden"
3. Blå stjärnor föreställer ett hedersband som en guld stjärna hänger i som ett tecken för Elit.
4. Vingarna och skallen formar ett djävulshuvud där tre kronor formar ögon och mun som ler och utstrålar stolthet!

VILL DU VARA EN AV OSS?
Känner du att våra värderingar stämmer med överens med dina? Då är du välkommen att söka till en av dem bästa kamratgängen på BF3. Titta in på vår server "Hardcore Sweden DAeS" för att prova på.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GRUPPINDELNINGAR I DAeS
Gruppchef= €
Vice gruppchef= %

ALFA
Akan €

BRAVO
Psycobishop €

CHARLIE
Joma €

DELTA
Niztrip €

! ! ! Under uppbyggnad ! ! !


_____________________________________________________________________


Turneringar:
2:a plats i EU HC Championship 2013
 

Feed section