Albanian Brotherhood™
タグ: [ALB] ファン: 45 作成済み: 2013-04-10
創設者
リーダー

小隊の紹介

Miresevini Shqipe !!!
Ky platoon eshte krijuar per shqiptaret qe jane aktiv ne Battlelog dhe BF3 me qellim te luajne se bashku.Na gjeni ne serverin tone duke kerkuar: [Albania Server]

Kushtet dhe per tu bere member:

1) Te jesh aktiv ne BF3 dhe Battlelog duke komentuar ne postimet per Clan War dhe te informohesh per lajmerimet me te fundit ne Platoon.

2) Te jesh Shqipfoles.Ne menyre qe te flasesh dhe njihesh me pjestaret e tjere te Platoonit.

3) Te jesh nje lojtar mbi mesatare ose te besh loje skuadre duke bashkepunuar me lojtaret e tjere te platoonit (te kesh headset perben avantazh).

4) Para pranimit ne platoon eshte i kerkuar testimi i aftesive tuaja ne loje.

======================================================================================**Clan War History**
-ALB vs PPT===>4:0 WIN
-ALB vs HxG ===> 3:1 WIN
-ALB vs SzS ===> 4:0 WIN
-ALB vs Q&D ===> 4:0 WIN
-ALB vs TRO===>1:3 LOST
-ALBE vs GsE===>4:0 WIN
-ALBE vs zzzz===>1:3 LOST
-ALBE vs GBBe===>3:1 WIN


======================================================================================

Rregullat qe duhen ndjekur dhe respektuar:

1) Te komentosh ne lajmerimet per "CLAN WAR" dhe te informohesh per lajmerimet me te fundit ne Platoon.

2) Te mbash tagun dallues Shqiptar ''ALB'' mundesisht gjithmon por nqs nuk eshte e mundur gjithmon ne "CLAN WAR" eshte i domosdoshem.

3) Mos kaloni ne fyerje ndaj pjesetareve te Platoonit.

4) Respektoni njeri tjetrin duke qene te denje per emrin e klanit "Albanian Brotherhood"(Vellazeria Shqiptare) i cili nenkupton edhe respektin reciprok qe duhet te kemi ndaj njeri tjetrit.

5) Te flasesh dhe njihesh me pjestaret e tjere te Platoonit duke rritur keshtu frymen e bashkpunimit (te kesh headset perben avantazh ne kete aspekt)

6) Verejtjet dhe sugjerimet jane te mirepritura nga kushdo per sa kohe nuk kalohet ne fyerje dhe behen ne kuadrin e respektit ndaj membersave.
 

小隊フィード

報告内容は以上です