2012-11-02 23:11
Ja chciałbym żeby były jakieś bitwy morskie okręty itp
UNIVERSEwolfisko said:
Ja w BF4 chciał bym normalne forum bez tej bandy idiotow :)
PacyfistaPL said:
Ja chciałbym nowy silnik graficzny i taką fajną destrukcje ciała! No jak dostanie z RPG koleś to mu nogi odpadają i krew pryska na ściany, i jak komuś podcinamy gardło to by było widać cieknącą krew i dziure w szyi. No więcej krwi i jeszcze by była lepsza destrukcja, by się dało zniszczyć wszystko! Także chciałbym łodzie podwodne i by w ogóle się dało nurkować. Mapy wielkie i obszerne, także wielkie i ciasne i małe i ciasne. Mapy takie jak New York, Antarktyda, Jaskinie,Sahara,Lasy.... I by do każdej broni nawet nie PREMIUM można było dostosować kamuflaż, tak jak w MoHW. No i nowe pojazdy, oczywiśćie motory, quady mogły być w podstawce! No i jeszcze miotacze ognia, i wieżyczki obronne. Koniec!
UNIVERSEwolfisko said:
Ja w BF4 chciał bym normalne forum bez tej bandy idiotow :)
Lolek0 powiedział:
ja bym czego pragnol to tego zebym mugl zabic jednym ciachnieciem z noza bez animacji
MasterS-FoXX powiedział:Lolek0 powiedział:A ja bym prosił, żebyś przysiadł do słownika lamusie.
ja bym czego pragnol to tego zebym mugl zabic jednym ciachnieciem z noza bez animacji
fkvds powiedział:
Liczę na to, że nie spieprzą tego tak jak MOHa. Lepiej przełożyć datę premiery a wydać coś naprawdę wartego swojej ceny. Nie przewiduję kupna preordera, bo ciężko jest mieć zaufanie do EA. Oby tylko nie pojawiły się żadne "premiumy", "elity" itp. Na co jeszczę liczę... na jakieś zróżnicowane mapki (w budynkach i na świeżym powietrzu).