Team Troika
Tag: [TT] Sieć: Strona oficjalna Fani: 42 Stworzono: 17.12.2011
Założyciel
Dowódca
Dowódca

Prezentacja plutonu

Team Troika sin Platoon!

Vi er en klan som prøver å ta BF3 så seriøst som mulig men også ha det morsomt!
Vi har matcher 1-2 ganger i uken + øving av taktikker for dem som vil være med å satse på det!

Vi møtes også nesten hver kveld for å spille sammen og ha det gøy. Vi har en egen BF3 server, TS3 server og en hjemmeside.
Vi er nå for tiden 16-18 aktive spillere, men vi trenger flere positive og og aktive spillere som vil være med å forme en ny stor skandinavisk klan!

Om du vil bli medlem i TeamTroika besøk; www.teamtroika.com. Om du vil ha mer info og/eller har noen spørsmål, henvend dere til thebenzr@gmail.com

Ta Kontakt!

Historie om klanen:

TeamTroika ble laget i 2005 der Battlefield 2 var i hovudfokus. Etterhvert startet de å rekruttere og vart en god del aktive medlemmer. Team Troika vart en av de større klanene i BFnorge, men etterhvert som spillet døde ut døde også spillelysten til spillerne ut. Flere og flere av medlemmene ble inaktive og de som var aktive leava klanen til fordel for større og mer aktive klaner. Klanen prøvde også å bli mer aktive under BC2 perioden, men dette vart ingen suksess og det ble med forsøket.

Syv år senere prøver vi igjen å starte opp klanen. Bf3 har allerede vært på markedet en stund, og vi har bestemt oss for å satse på det. Vi ønsker å delta i fremtidige cuper og turneringer, samt å få en stor medlemsbase med aktive spillere. Vi setter oss som mål å bli en av de mest kjendte norske klanene!

Møtest på slagmarken!
 

Informacje z plutonu