De Nederlandse Clan
Tag: [DNC] Web: Official website Fans: 20 Created: 2012-09-28

Platoon Presentation

www.denederlandseclan.nl


Clannaam: De Nederlandse Clan
Sinds: 1 Oktober 2012
Game(s): Battlefield 3
Systeem: PC


De Nederlandse Clan is opgericht begin Oktober 2012 met voornamelijk één doel, namelijk het worden van een gezelligheidsclan.

De Nederlandse Clan is een actieve clan waarbij jong en oud gezellig met elkaar kunnen gaan gamen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze leden een “klik” kunnen vinden met elkaar tijdens het spelen van games. Samen spelen en plezier hebben, daar draait het immers om bij De Nederlandse Clan.

De Nederlandse Clan is een groep met gezellige vaste leden. Er gaat weleens iemand ergens anders kijken, maar uiteindelijk komen ze toch weer bij ons terug. Dat zegt toch genoeg?

Naast het feit dat wij gezellig online gamen heeft De Nederlandse Clan ook andere leuke activiteiten. Zo gaat onze clan naar LAN-party’s (of organiseren deze zelf), gaan beurzen af óf we laten onze leden creatief bezig gaan en komen we uit op een gezellige paintball dag met een barbecue.


Onze clan is een actieve Battlefield clan dat begonnen is met Battlefield 3. De meeste van ons proberen zo up-to-date mogelijk te zijn qua uitbreidingen. Zo kán onze clan ook de nieuwe mappen toevoegen op één van onze gameservers.

De Nederlandse Clan is gratis en blijft gratis. Echter brengt een clan wel kosten met zich mee. Denk bijvoorbeeld eens aan het huren van onze servers? Gelukkig hoeven onze clanleiders dit niet allemaal zelf te betalen. Wij hebben enthousiaste leden die maandelijks hun eigen bijdrage leveren. Door dit geschenk kan onze clan blijven bestaan en zullen wij onze eigen clanservers behouden.Krijg je al kriebels bij het lezen van deze oproep en wil je met ons mee gamen? Stuur dan snel een email naar recruit(at)denederlandseclan.nl en stel jezelf even voor. Bij ons dien je wel actief mee te doen (3 avonden per week) en een headset is verplicht in verband met de communicatie via teamspeak.

Tot snel!
De Nederlandse Clan – Battlefield clan
 

Platoon feed