Albania United
Tag: [UAlb] Web: Official website Fans: 39 Created: 2012-01-18
Founder
Leader
Leader
Leader
Leader

Platoon Presentation

Mireserdhet ne Kapanonin e Shqiptareve te bashkuar(PS3)!
S'ka me Clanwar per UAlb platoon- No more ClanWars for UAlb platoon
========================================================================================
-Mos harroni te shtoni(add) lojtaret e klanit ne PS3, ne kete menyre ju munde te luani me pjestaret e Kapanonit tone
========================================================================================
Mos harro ushtar, kur ti fillon lojen(luften) Shqiponja jote krenare eshte prane, duke te mbrojtur dhe duke te dhene kurajo per te kompletuar objektivin tend duke fituar. Neqofte se nuk fiton, pra... mos humb shpresen se loja ne vazhdim mund te jete fitorja jote...
Pra, c'fare pret ushtar?
Detyra po te therret!
Je akoma ketu?
Dil atje jashte edhe... SHPERTHE LUFTEN!

========================================================================================
 

Platoon feed