Dračí údolí 2015 – průvodce pro přežití

před 8 roky
0

Herní rozšíření Battlefield 4 Legacy Operations přináší herně i vizuálně modernizovanou verzi původní mapy z Battlefieldu 2 Dračí údolí. Výsledkem je Dračí údolí 2015, jedna z vůbec největších map ve hře s velkým důrazem na bojovou techniku.

Dračí údolí 2015 obsahuje osm vlajek, což je víc než kterákoliv jiná mapa Battlefieldu 4. Hratelnost mapy tak dostala unikátní podobu, ale zároveň zachovává tempo a ducha originálu. Na tak velké mapě je přirozené, že se většina jednotlivých her soustředí jen do určité její části.

Níž je pár příkladů oblíbených míst, kde vývojáři Dračího údolí 2015 trávili nejvíc času.

Z OSTROVA NA OSTROV
Vhodnou taktikou se ukázalo být soustředit se na ostrov s vlajkami v pagodě a chrámu, kde se největší boje odehrávají mezi pěchotními týmy. Je zde několik šikovných míst pro umístění výsadkového majáku, který se dá použít k provedení výsadku za nepřátelskou linií a zajištění, aby vlajka nepadla do rukou nepřítele. Nezapomeňte si přibalit protitankovou a protivzdušnou techniku, aby vás nezaskočil neodvratný příjezd či přílet obrněných vozidel…

POHYBUJÍCÍ SE MONSTRUM
Dračí údolí 2015 podporuje použití bojové techniky. Kdo si vysloužil ostruhy jako dobrý řidič tanku, pilot vrtulníku nebo stíhačky, bude mít rozhodně co dělat a co zkoušet. Mosty na ostrovy je možné ničit, což dodává hře s bojovou technikou další taktický rozměr a nutí hráče neustále přemýšlet, jak je využít ve svůj prospěch. Doufáme, že si hru na kolech, pásech a ve vzduchu v Dračím údolí 2015 užijete stejně jako my!

SBÍRKA VLAJEK
Každý veterán série Battlefield vám řekne, že staré mapy měly hromadu kontrolních bodů. Původní Dračí údolí mělo dokonce celkem deset vlajek! Družstvo se tak mohlo soustředit na obsazování co největšího počtu kontrolních bodů. Mezi jednotlivými body se přesunujete pomocí rychlého transportu, ale po jejich obsazení není moc času na odpočinek nebo bránění – neustále jste v pohybu na konstantní útočné vlně. Nemusí jít vždy o nejúčinnější taktiku, ale rozhodně je to jedna z nejzábavnějších!

UZAVŘETE HORSKOU VESNICI
Další zábavnou variantou pro americký tým je soustředit se na kontrolní bod D (horskou vesnici) a hrát partyzánský styl války. Vytvořte si družstvo, nezapomeňte výsadkový maják a pár ženistů. Umístěte maják důmyslně blízko vlajky, ale ne tak blízko, jak by se dalo očekávat, a začněte uzavírat přístupovou cestu na východ od řeky. Vaším zadáním je zabránit všem tankům v dosažení ostrova!

ROZCVIČKA S TDM
Týmový deathmatch je skvělá herní rozcvička pro všechny a Dračí údolí 2015 pro takové příležitosti nabízí ideální prostor, inspirovaný Noshahrskými kanály. Rozehřejte se v rychlém kole TDM, abyste si zpřesnili mušku pře tím, než se pustíte do epických bojů po boku parťáků v Conquestu.

OBSAZOVAT RYCHLE A ČASTO
Čínský tým si může užít hodně zábavy (a dosáhnout slušného úspěchu) použitím taktiky, která spočívá v co nejrychlejším obsazení a držení bodů A (říční údolí) a B (pagoda). Pokud chcete své šance na úspěch co nejvíc navýšit, vezměte si s sebou BVP (ze skladiště dřeva) nebo tank, abyste měli efektivní dostřel i na dlouhé vzdálenosti. Připravte se na tuhý odpor, do kterého se mohou zapojit těžká obrněná vozidla jako tanky nebo bitevní vrtulníky.

To bylo pár oblíbených herních stylů a taktik našich vývojářů… s jakým plánem přijdete vy?

Na shledanou v Dračím údolí 2015!

*VYŽADUJE PLNOU HRU BATTLEFIELD 4 NA PŘÍSLUŠNÉ PLATFORMĚ.

S VÝJIMKOU PŘÍPADŮ KONKRÉTNĚ UVEDENÝCH SE NA VÝROBĚ TÉTO HRY NEPODÍLEL (AŤ UŽ FINANČNĚ, FORMOU SMLOUVY O PROPAGACI NEBO SPONZORINGU, ČI JINAK) ŽÁDNÝ VÝROBCE VOJENSKÉ ČI ZBRAŇOVÉ TECHNIKY NEBO VOJENSKÉ VÝSTROJE.

Nejčtenější

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky