Nenechte si o víkendu ujít Battlefield 1 v bezplatné zkušební verzi

před 7 roky
0

Možná jste ještě Battlefield 1 nevyzkoušeli. Nebo možná ho ještě nevyzkoušeli vaši přátelé a vám by se hodilo pár nových přírůstků do družstva. Ať tak nebo tak, třeba uvítáte zprávu, že se teď o víkendu zpřístupní bezplatná zkušební verze Battlefieldu 1.

Bezplatná zkušební verze bude dostupná pro hráče na PC a Xbox One v době 3.–5. března. Podrobnosti níže.

Zlaté členství služby Xbox Live (Xbox Live Gold): dny hraní zdarma*

Držitelé zlatého členství služby Xbox Live si mohou v rámci dnů volného hraní na Xbox Live Gold užít Battlefield 1 na platformě Xbox One zcela zdarma.

Bojiště budou otevřená od 3. března v 18:00 SEČ do 6. března v 8:59 SEČ. Během této doby bude přístupný kompletní obsah Battlefieldu 1, včetně adrenalinového režimu více hráčů a působivých válečných příběhů pro jednoho hráče.

Veškeré dosažené skóre hráče a herní úspěchy vám zůstanou a uložená herní data se přenesou do plné hry, pokud si ji později zakoupíte.

Otevřená zkušební verze Battlefieldu 1 na Originu

V rámci otevřené zkušební verze Battlefieldu 1, která bude na Originu k dispozici ke stažení od 3. března ve 14:00 SEČ do 6. března v 19:00 SEČ, si můžete Battlefield 1 zahrát zcela zdarma†.

Získáte 10 hodin bezplatného herního času na pěti multiplayerových mapách se čtyřmi různými režimy. K dispozici budou i první dva válečné příběhy z oceňovaného režimu jednoho hráče.

Více na https://www.origin.com/store/free-games/trials

Vydavatelské dny – slevová akce na hry od EA

Pokud se vám Battlefield 1 během zkušební doby zalíbí, prohlédněte si výhodnou nabídku her od EA. V rámci slevové akce bude za výhodnou cenu k dispozici Battlefield 1, Battlefield 1 ve fantastické edici Ultimate a další hry od EA jako Star Wars™ Battlefront™, FIFA 17 a Titanfall 2. Platí omezení v souladu se smluvními podmínkami. Podrobnosti na odkazu níže:

Až 60% sleva na Battlefield 1 ve slevové akci na hry od EA (Nabídky se mohou lišit v závislosti na regionu.)

Chystá se nový obsah pro Battlefield 1

Na obzoru je spousta nového herního obsahu a právě teď je ideální čas rozšířit řady vojáků na bojištích Battlefieldu 1. V plánu jsou čtyři tematická herní rozšíření s mnoha novými mapami, armádami, zbraněmi a dalším obsahem: Battlefield 1 They Shall Not Pass, Battlefield 1 In the Name of the Tsar, Battlefield 1 Turning Tides a Battlefield 1 Apocalypse.

Podrobnosti o chystaných čtyřech herních rozšířeních pro Battlefield 1

*ČASOVĚ OMEZENÁ ZKUŠEBNÍ VERZE. DOBA TRVÁNÍ ZKUŠEBNÍ VERZE SE MŮŽE ZMĚNIT. NABÍDKA PLATÍ VŠUDE TAM, KDE JE ZKUŠEBNÍ VERZE K DISPOZICI. K HRANÍ JE VYŽADOVÁNO ODSOUHLASENÍ LICENČNÍ SMLOUVY S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA), ZÁSAD NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI A SOUBORY COOKIE A PODMÍNEK SLUŽEB SPOLEČNOSTI EA. K PŘÍSTUPU K ONLINE FUNKCÍM POTŘEBUJETE PŘIPOJENÍ K INTERNETU, ÚČET EA A ZLATÉ ČLENSTVÍ SLUŽBY XBOX LIVE (V PRODEJI SAMOSTATNĚ). ONLINE FUNKCE MOHOU VYUŽÍVAT HRÁČI OD 13 LET NEBO PO DOSAŽENÍ MINIMÁLNÍ VĚKOVÉ HRANICE PLATNÉ PRO DANÉ TERITORIUM.

† Ke hře potřebujete stabilní internetové připojení, účet EA, odsouhlasení zásad nakládání s osobními údaji a soubory cookie (privacy.ea.com/cs), smluvních podmínek (www.ea.com/legal) a licenčního ujednání pro koncového uživatele Originu a Battlefieldu 1 („EULA“) a instalaci poslední verze klientského softwaru Origin (www.origin/store/about). Licenční ujednání a další prohlášení lze najít na www.ea.com/legal. Minimální věk pro založení účtu EA je 13 let. Časově omezená bezplatná zkušební verze. Doba trvání zkušební verze se může lišit. Nabídka platí tam, kde je produkt v prodeji. Obsah zkušební verze může být omezen jen na určité úrovně či herní módy. PŘÍPADNÝ POSTUP VE HŘE A ZÍSKANÉ PŘEDMĚTY BUDOU PO VYPRŠENÍ ZKUŠEBNÍ DOBY NEDOSTUPNÉ DO OKAMŽIKU ZAKOUPENÍ PRODUKTU. OMEZENÍ JEDNÉ ZKUŠEBNÍ VERZE KAŽDÉHO TITULU NA JEDEN ÚČET (A JEDNO ZAŘÍZENÍ V PŘÍPADĚ HERNÍHO ČASU V RÁMCI ZKUŠEBNÍCH VERZÍ). Nabídky nemohou využít předplatitelé služby Origin Access, kteří už využili možnost předprodejní verze Battlefieldu 1 (Play First Trial). EA SI VYHRAZUJE PRÁVO KDYKOLI ODSTRANIT TITULY Z NABÍDKY ZKUŠEBNÍCH VERZÍ.

Nejčtenější

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky