Šest faktů o herním rozšíření Battlefield 4 – Community Operations

před 8 roky
0

Přinášíme základní přehled v podobě šesti zajímavostí o balíčku Battlefield 4 Community Operations.

U zrodu chystaného herního rozšíření Battlefield 4 Community Operations stál projekt komunitní mapy, jehož základní myšlenkou bylo zapojit do vývoje mapy pro více hráčů od samého počátku celou komunitu a současně tak hráčům objasnit, co takový vývoj mapy pro Battlefield 4 obnáší. Aktuální stav mapy jsme prezentovali v testovacím prostředí Community Test Environment (CTE) od jejích skromných počátků až do současného stádia, kdy je téměř připravena k vydání.

Přinášíme základní přehled v podobě šesti zajímavostí o balíčku Battlefield 4 Community Operations.

1. NA VÝVOJI SPOLUPRACOVALA KOMUNITA
Na vývoji mapy Operation Outbreak se podílela celá komunita. Na počátku jsme stanovili určitý základní rámec a pak už jsme se prostřednictvím anket začali ptát na základní otázky. Kontury mapy se postupně zpřesňovaly na základě výsledků hlasování. Na konci byla mapa střední velikosti, pěchotně orientovaná a zasazená do prostředí džungle s mnoha prvky, které podléhají destrukci.

2. PŘÍBĚH S OPICEMI
Jako většina map Battlefield 4u, i Operation Outbreak má svůj vlastní příběh. V tajném indonéském laboratorním zařízení probíhal vývoj viru, včetně jeho testování na opicích. V laboratoři ale došlo k nehodě, během níž opice utekly a způsobily pohromu v přilehlém údolí. O incidentu se dozvěděly zpravodajské služby a na základě jejich hlášení vyslaly vlády USA a Číny do oblasti vojenské síly, aby výzkum získaly pod svou kontrolu.

3. PŘÍBĚH SE MOHL ODEHRÁVAT NA POUŠTI (NEBO V HORÁCH) Ze screenshotů je jasné, že je mapa zasazená do džungle, která poskytuje spoustu přirozeného úkrytu a o to víc příležitostí k plánování různých léček a nástrah. Džungle ale nebyla jasnou volbou: komunita zvažovala i prostředí pouště nebo zalesněných hor.

4. MÁ PĚT ZÁKLADNÍCH LOKACÍ
Hráči také pomohli vybrat základní orientační body, ze kterých na konci zbylo těchto pět dominant: výzkumné zařízení, chrám, opuštěné město, rybářská vesnice a palmová plantáž.

 

5. JEJÍM STŘEDOBODEM JE CHRÁM S OBROVSKÝM VODOPÁDEM
Chrám nebyl součástí původních návrhů, ale postupně se ukázalo, že hráči o něco podobného opravdu stojí. Vodopád, na kterém jsme pracovali, jsme nakonec na základě vašich návrhů rozšířili do podoby chrámových trosek, které poskytují velmi zajímavé herní možnosti.

6. NÁZEV JSTE VYBRALI VY
V poslední anketě jsme vás vyzvali k podávání návrhů na jméno mapy – a sešlo se jich opravdu HODNĚ. Vybrali jsme ty nejoblíbenější a nechali vás znovu hlasovat. Ze série hlasování vzešel vítězný návrh Operation Outbreak, a u něj jsme také zůstali!

 

Mapa bude součástí herního rozšíření Battlefield 4 Community Operations, které vydáme zdarma* pro všechny hráče Battlefieldu 4 v průběhu podzimu 2015. Uvidíme se v džungli!

*VYŽADUJE PLNOU HRU BATTLEFIELD 4 NA PŘÍSLUŠNÉ PLATFORMĚ.

Nejčtenější

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky