Do prodeje přichází vinylová edice soundtracku z Battlefieldu 1

před 7 roky
0

Hudba ve hře Battlefield1 podkresluje ty nejintenzivnější herní zážitky, ať už si zrovna vychutnáváte vavříny vítězů při pohledu na obrazovku se statistikami poslední multiplayerové hry, nebo jste ponořeni do dramat válečných příběhů v režimu pro jednoho hráče.

A právě teď soundtrack z Battlefieldu 1 vychází i na vinylu. Tato exkluzivní vinylová edice obsahuje 17 fantastických skladeb z Battlefieldu 1, sběratelský plakát o rozměru 30,5 cm, transparentní obal a kartu s kódem ke stažení dalších osmi bonusových skladeb.

Amazon: Battlefield 1 – Originální soundtrack ve vinylové edici

Hudbu pro Battlefield 1 složili Johan Söderqvist a Patrik Andrén ve spolupráci se studiem DICE.

„Z vinylové edice soundtracku máme ohromnou radost,“ říkají Söderqvist a Andrén. „Vinyl je fantastický formát a doufáme, že soundtrack v téhle podobě bude mít ambici stát se sběratelským předmětem pro ty největší fanoušky.“

Na počátku práce byla jasná vize obou skladatelů vyhnout se prvoplánově akční hudbě a vytvořit naopak temný a emocionálně působivý hudební doprovod, který by vystihoval hrůzy války.

„Válka byla brutální záležitost a naším cílem bylo složit energickou hudbu, která by v hráčích zároveň probouzela emoce. A jak nám velela zavedená tradice, použili jsme i klasický hudební battlefieldovský motiv v několika různých variacích a formách.“

Originální soundtrack z Battlefieldu 1 je k dispozici také v digitální podobě ke stažení.

iTunes: Battlefield 1 – Originální soundtrack

Apple Music: Battlefield 1 – Originální soundtrack

Spotify: Battlefield 1 – Originální soundtrack

Nejčtenější

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky