Thread is locked.

Rolling out patch #3 for the Open BF4 Beta

digbildo
Enlisted: 2012-12-08
2013-10-11 13:33
Still can't get past loading screen. Battlefield 4 beta stops responding in about 20 seconds after hitting the loading screen.

Specs:
intel i7-4700MQ Haswell
16gb ddr3 1600mhz ram
gtx 770m
windows 8 64-bit

Three patches and none of them have worked for me thus far.
goodguy_nbdy____
CZ Enlisted: 2011-10-27
2013-10-11 13:33
I get worste performance than patch 2, about 5-10 down on my FX 6300 -_-
deviil4k
Enlisted: 2011-12-29
2013-10-11 13:34
FX 6300 ON GTX 770 8 GB RAM STILL 100% USAGE WTF ?
Science-Faith
PT Enlisted: 2011-12-23
2013-10-11 13:39 , edited 2013-10-11 13:40 by Science-Faith
still getting directx error

core i3 330M
Radeon HD 5165
4GB RAM
Windows 7 64 bit
Clanroyden
GB Enlisted: 2011-11-04
2013-10-11 13:42 , edited 2013-10-11 13:44 by Clanroyden
Ivybridge G2120, 8mb Ram, Nvidia GTX650 at 720p. Windows 7 64bit

Finally able to run now after this third patch. Framerate not great with everything on low with motion blur off, 20 -50 just about playable.

Thanks for this patch I can finally see the inside of the game.
Sir_TesseracT
AU Enlisted: 2011-10-26
2013-10-11 13:43 , edited 2013-10-11 13:45 by Sir_TesseracT
Still getting the same loading screen crash

AMD A45300 3.5ghz Dual core
4GB DDR3
Power Colour HD7750 4GB
WIN 7 64X
DTB_BlackReaper
SA Enlisted: 2013-06-11
2013-10-11 13:45
ITS WORKING!!!!!!!!!!!!!!!!!
fullban
GB Enlisted: 2012-05-07
2013-10-11 13:46
my 8350 and 7950 xfire is getting more fps over 120 in certain areas but some areas go to 60

it is running good but would like more of a constant frame rate .120fps average would be lovly haha i can wish

thats with everything set to off or low
derExperte
DE Enlisted: 2011-10-24
2013-10-11 13:47 , edited 2013-10-11 13:47 by derExperte
W8.1 RTM, 2500K (not overclocked), GTX660, newest driver. Worked fine a week ago, tried it today, stuck on loading screen even after the newest patch.
hEROISM_s0n1cHUN
Enlisted: 2011-10-27
2013-10-11 13:48
Now it's working but unplayable for me. 10-20 fps on low graph, and there are fps drops too.
Win 8 64bit
AMD Phenom Triple Core 2,4 Ghz
VGA: GIGABYTE 6850 1GB
RAM: DDR2 4GB
The drivers are the newest. The bf3 is running on ultra 40-70fps.
Hakimakii
IT Enlisted: 2013-10-02
2013-10-11 13:49
e8400
4gb
gtx 460

work everything fine not good as bf3 but nearly like it thx Dice
PvtPNutz
DK Enlisted: 2011-10-24
2013-10-11 13:49
Crash in first game after patch...
Sir_TesseracT
AU Enlisted: 2011-10-26
2013-10-11 13:49
FUCKING SICK OF YOUR SHIT DICE!!
DefendEurope
SE Enlisted: 2013-05-07
2013-10-11 13:51
Works for me now.
Amd athlon 64 x2 4800 oc 2.81 ghz, got 20 fps atleast :P
5770 1gb
VolopoBeHappy
Enlisted: 2013-04-09
2013-10-11 13:52 , edited 2013-10-11 13:52 by VolopoBeHappy
Game works great! But again there are still some crashes. I just crashed but i didnt know what it was, it said i was kicked from the game. Quite wierd. ._.
Keep up the great work DICE! We love you!
chief-gunny
AU Enlisted: 2011-10-27
2013-10-11 13:53 , edited 2013-10-11 14:11 by chief-gunny
keep getting the error -" please wait for the game to exit" when i go to join a server
Cafuringa79
Enlisted: 2013-10-02
2013-10-11 13:53
Still get constant frame drops...Running on high settings 40-55 fps, i playing on medium but still get in some places on the map 10-20 fps...

Win 8 64Bits
I7 4700MQ Haswell
8GB RAM
GT 750M 2GB GDDR5

3 Patch is much better than 2 patch but still get low fps not constant than 2 patch..
A-Lock-A
IE Enlisted: 2011-12-22
2013-10-11 13:54
OH DEAR GOD IT WORKS!!!!
Nutdevza
Enlisted: 2012-01-07
2013-10-11 13:56 , edited 2013-10-11 13:57 by Nutdevza
Works fine on me but it crash when trying to click on video button on settings
C2D E7500
GT 440
Ram 4GB Win7x64
Yaranaika???
aNonfactor
US Enlisted: 2012-03-19
2013-10-11 13:57
Same deal from Patch #2:

aNonfactor said:
Still a no-go. As soon as it loads (launches in windowed mode), I am able to spawn (usually in the path of an enemy soldier), get killed, and then monitor goes white, and the PC becomes unresponsive. Sometimes it will reboot on its own, sometimes I will need to force a reboot.

Windows 7 Home Premium (64-bit)
Intel Core i7-4770 (3.40 GHz)
16GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 670 (Beta drivers)

I guess I'm on the list of other people waiting (and hoping) to see that this all gets sorted out by the time it's ready for official release.
 
Thread is locked.
Thread is locked.