[VIDA] VIDA QWHITE MY

...
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder
  • Founder

View all Members (180)

Website: www.facebook.com/groups/vidaofficial/ • Created: 2016-05-19
Rank
50

23,303,221 / 3,306,000

Score
23,303,221
Skill
761
K/D
2.190
Time
5319h 50m
Qu Puteh... Qu Putehhhh... Barula Putih

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Since platoon ni dah penuh, kami tidak lagi mengambil ahli baru.... kecuali yang betul2 berminat nak main bersama, communicate bersama, dan join in game bersama.

So.... kepada yang betul2 berminat sila join link discord dibawah dan notify admin di public role chat untuk dapatkan access ke voice channel. Dan kami akan invite anda ke Platoon kami... Kami xkisah noob or whatever since kami semua noob...

~PrivateHexa~

Join us on

Facebook group :

https://www.facebook.com/groups/VIDAofficial/ [facebook.com]

Voicechat software : Discord

https://discord.gg/PFkFM6a [discord.gg]

Whatsapp group :

Bgi no phone di feed nnti kami add.

Public

Assalamualaikum, boleh join lagi tak platoon ni?
3 weeks ago • 0 Like
Platoon ni ada kosong lagi tak and still active tak? Sakit la kena balun sorang2
8 months ago • 1 Like
|GOS| Teamspeak details eurots9.gameservers.com:9150 no password
1 year ago • 1 Like
oi pantat Hexa apsal kau kick aku haa anjing
1 year ago • 1 Like
Never use emblem tag, never join discord, never join us... what point u join us? Lagi panggil aku pantat.
1 year ago
Haaaa... lagi satu... kat VIDA we never tolerate to who playing using hack tool, NOOB... https://bf4db.com/player/1577253383 [bf4db.com]
1 year ago
1 year ago • 0 Like
hi.. nak join VIDA bole? main sorang2 boring daa
1 year ago • 2 likes
2 / 4 comments Read more
apply kat baattlelog
nanti aku accept
1 year ago
ok dah apply... tengs.... mic rosak anak buah patahkan.. haiihh... tgh order online yg baru.. next week bole kot cakap2..
1 year ago
Battlefield 4 bug LOCKER

https://www.youtube.com/watch?v=6m9qBpW2IlI [youtube.com]
1 year ago • 0 Like
nk join, nk blajar
1 year ago • 0 Like
budak vida BelajarMainHeli dengan DangDutStar mai lawan heli ngan aku klau brani...
takut ke??? telo takda..
1 year ago • 2 likes
2 / 3 comments Read more
apa dah main heli duduk jauh2...meh sini...hisap telo aku dulu....
1 year ago
2 ekor ni je ade at leaderboard malaysia..aku cabar la..belajarmainheli tow cam pundi.. cheat apew ko guna tow msti kene..yg noob heli dduk tepi diamx2 @JeBaT_NakalXxX
1 year ago
Do you guys have a server?
1 year ago • 0 Like
nope
1 year ago
Salam guys..
Dah apply platoon..
Accept me...
Group FB dah join...
Discord x reti pakai...
thanks guys..
1 year ago • 0 Like
Thanks for the letting me in, I'll do my best to PTFO as possible.
1 year ago • 0 Like
please accept..thanks guys..
1 year ago • 0 Like
nak join platoon ni boleh ke, active player here
1 year ago • 0 Like
Boleh, dah apply ke?
1 year ago
nak joinnnn
1 year ago
uit
1 year ago • 0 Like
budak2 vida mari server ni, aku nak rekt sorg2 http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/594c5475-d916-45df-9eb6-d163042de345/Battle-over-Singapore/ [battlelog.battlefield.com]
1 year ago • 1 Like
1v1 C4 only, accept?
1 year ago
Assalamualaikum, could i join this platoon? im from indonesia, i understand malay a little bit, i still play this game everyday. Thanks
1 year ago • 0 Like
Waalaikumsalam... kindly u apply at platoon, so we can accept you later...
1 year ago
hahahahahahahahahahaaha
1 year ago • 0 Like
hahaha
1 year ago