Battlefield 1 They Shall Not Pass: Přednostní Přístup Už Brzy

před 7 roky
0

Brzy nadejde čas vydat se opět směle do boje. Už 14. března se předplatitelé programu Battlefield™ 1 Premium*† budou moci v rámci přednostního přístupu k obsahu Battlefield 1 They Shall Not Pass* připojit k francouzské armádě.

Doufáme, že se s nadšením pustíte do prozkoumávání nových čtyř map, zbraní a zbrusu nového módu Frontlines. Okuste brutální sílu zákopového specialisty s jeho těžkou palicí a bavte se při řízení obřího tanku Char 2C. Battlefield 1 They Shall Not Pass nabízí spoustu nového obsahu – na odkazu níže najdete všechny podrobnosti.

Battlefield 1 They Shall Not Pass: Všechno, co potřebujete vědět

Herní aktualizace Battlefield 1 They Shall Not Pass je povinná pro všechny hráče Battlefieldu 1. Má to několik výhod. Hráči, kteří ještě herní rozšíření nevlastní, budou mít např. možnost sledovat hry z Battlefield 1 They Shall Not Pass v diváckém režimu. Seznam změn v herní aktualizaci pro Battlefield 1 najdete jako vždy zde.

Na obzoru už se ale rýsuje hromada dalších novinek ze světa Battlefieldu 1. Nedávno jsme zveřejnili podrobnosti o chystaných herních rozšířeních: Battlefield 1 In the Name of the Tsar, Battlefield 1 Turning Tides a Battlefield 1 Apocalypse.

Bližší info o chystaných rozšířeních pro Battlefield 1

Na nic nečekejte. Oblečte charakteristické modré uniformy a běžte bránit svoji vlast. Vydejte se na bojiště Battlefield 1 They Shall Not Pass.

* Vyžaduje hru Battlefield 1 pro příslušnou platformu (v prodeji samostatně), všechny herní aktualizace, připojení k internetu a účet EA.

† Přednostní přístup k dispozici pouze pro dosud nevydaná herní rozšíření. Další podrobnosti a data vydání jednotlivých rozšíření naleznete na www.battlefield.com/games/battlefield-1/premium.

Nejčtenější

Přicházejí čety
před 6 roky

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky