Odemkněte zbraňový skin do Battlefieldu 1 v Battlefieldu 4 nebo Battlefieldu Hardline

před 7 roky
0

Blížíme se ke konci Cesty k Battlefieldu 1. Hra vyjde po celém světě dne 21. října (nebo 18. října v případě předobjednaných digitálních edic Early Enlister Deluxe) a všichni se konečně dočkáme úsvitu totální války. Příští týden u příležitosti konce Cesty k Battlefieldu 1 navíc uspořádáme živě přenášené akce, o kterých se dozvíte více na stránce Battlefield Livestream.

Boje v hrách Battlefield 4™ a Battlefield™ Hardline ale nekončí. Velitelé si žádají vaši účast v jedné poslední misi – a pokud ji zdárně dokončíte, bude na vás odměna čekat v Battlefieldu 1.

12.–17. října
Získejte zbraňový skin M1911 „The Incarcerator“ a psí známku Cesta k Battlefieldu 1

Přesně tak. Skočte znovu do plné polní a přibalte si M1911 – abyste získali zbraňový skin M1911 „The Incarcerator“ a psí známku Cesta k Battlefieldu 1, budete se muset ještě jednou vydat do boje, buď v Battlefieldu 4, nebo v Battlefieldu Hardline. Za splnění mise ve kterékoliv hře vám bude náležet i zlatý battlepack.

A zde jsou instrukce:

Komunitní mise M1911
Zapojte se do multiplayerové hry v Battlefieldu 4 či Battlefieldu Hardline v libovolné kombinaci mapy a režimu a zaznamenejte 100 zabití pomocí M1911. Odměnou bude zbraňový skin M1911 „The Incarcerator“ a psí známka Cesta k Battlefieldu 1 do Battlefieldu 1 a zlatý battlepack do Battlefieldu 4, nebo Battlefieldu Hardline. Tato mise je aktivní v době od 18:00 SEČ 12. října 2016 do 18:00 SEČ 17. října 2016.

* TATO NABÍDKA JE SOUČÁSTÍ PROMO AKCE A NEPŘEDSTAVUJE ŽÁDNOU FORMU KREDITNÍ, DEBETNÍ NEBO DÁRKOVÉ KARTY. NA JEDEN ÚČET EA LZE ZÍSKAT JEN JEDNU PSÍ ZNÁMKU CESTA K BATTLEFIELDU 1 A JEDEN ZBRAŇOVÝ VZOR INCARCERATOR. K ÚČASTI A PŘÍSTUPU K HERNÍMU OBSAHU JE VYŽADOVÁNA BUĎ HRA BATTLEFIELD 4 ANEBO HRA BATTLEFIELD HARDLINE NA PŘÍSLUŠNÉ PLATFORMĚ, ÚČET EA, INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ A V PŘÍPADĚ KONZOLOVÝCH HRÁČŮ I ZLATÉ ČLENSTVÍ SLUŽBY XBOX LIVE NEBO ÚČET SONY ENTERTAINMENT. ZÍSKÁNÍ ODMĚN JE PODMÍNĚNO POTVRZENÍM SPLNĚNÍ MISE PŘED JEJÍM UKONČENÍM NA PŘÍSLUŠNÉ STRÁNCE KOMUNITNÍCH MISÍ BATTLELOGU.

S VÝJIMKOU PŘÍPADŮ KONKRÉTNĚ UVEDENÝCH SE NA VÝROBĚ TÉTO HRY NEPODÍLEL (AŤ UŽ FINANČNĚ, FORMOU SMLOUVY O PROPAGACI NEBO SPONZORINGU, ČI JINAK) ŽÁDNÝ VÝROBCE VOJENSKÉ ČI ZBRAŇOVÉ TECHNIKY NEBO VOJENSKÉ VÝSTROJE.

Nejčtenější

Výběr