WERNER'S HUN CLAN
Tag: [WHC] Web: Offizielle Website Fans: 8 Erstellt: 25.03.2012
Leader
Leader
Leader
Leader
Leader
Leader
Leader
Leader

Platoon-Präsentation

Join/Csatlakozz. [If u join to the platoon, u'll automatically join to the clan.]/[Ha csatlakozol a platoonba, automatikusan klántag leszel.]

http://battlefieldtdmhu.5mp.eu/web.php?a=battlefieldtdmhu

http://werneranti.wix.com/werner

Ez az oldal egy Battlefield 3-as klán oldala. This is a page of a Battlefield 3 clan. Bárkit hajlandó vagyok bevenni a klánba, leszámítva a csalókat. Ha csatlakozni akarsz írd le a következő adataidat és küldd el a killerpredator8@gmail.com címre. Battlefield 3 felhasználói név/user name: Szint/Level: Számítógéphez való szakértelem/Skill with computer technics: I will add to my clan everybody, expect cheaters. If you want to join write the above data to killerpredator8@gmail.com e-mail address.
A klán a bf3 tdm játékmódját kedveli a legjobban. Azért alakult, hogy népszerűsítse ezt a játékmódot és összefogásra bírja a magyarokat, az oldal szolgáltatásainak 90%-a angol nyelven is elérhető. The clan prefers the tdm game mode. It's purpose:popularize this game mode and unite the hungarians, 90% of the services of the website is at english too.

Nincs semmifajta csalás. Káromkodni szabad, mert a játékban alapból káromkodnak. A nálad nagyobb rangúak parancsát kötelező teljesíteni. Tilos a fenyegetőzés és a sértegetés.

No cheat/hack. I won't kick you for bad language, because there is bad language in the campaign too. You must do the order of a man who got bigger rank than you. You musn't threaten and insult.

Rangok/Ranks

1.Hadúr/Warlord:Fővezér, csak 1 van és az én vagyok./Main leader,there is only one and this is me.

2.Adminisztrátor/Administrator:Olyan emberek akik értenek a stratégiákhoz és a számítógéphez.Men who got skills in strategy and computer technics.

3.Szakaszvezető/Squad leader:Egy szakasz vezetője.A leader of a squad.

4.Katona/Soldier:Egy közönséges klántag.A usual clan member.
 

Platoon-Feed

Keine Ereignisse zum Anzeigen vorhanden