Plány pro Battlefield 1: Nový obsah a oslavy

před 6 roky
0

Doufáme, že jste si poslední Battlefest patřičně užili a že už jste začali objevovat taje východní fronty v herním rozšíření Battlefield 1 In the Name of the Tsar.

Battlefield 1 má ale další velké plány. Na obzoru je třetí herní rozšíření, řada herních akcí, obsahové aktualizace a další oslavy. Čtěte dál, co nás všechno ještě čeká.

Připravte se na příchod datadisku Battlefield 1 Turning Tides
Už v prosinci můžete ovládnout moře, vzduch i zemi ve třetím herním rozšíření Battlefield 1 Turning Tides. Protože tentokrát pozornost obrátíme k námořním operacím, čeká vás mimo jiné smělý námořní nájezd na Zeebrugge nebo bitva o Gallipoli a nová hratelná frakce britské námořní pěchoty. Samozřejmostí jsou nové mapy, zbraně a další obsah tematicky související s obojživelnými operacemi první světové války.

O herním rozšíření Battlefield 1 Turning Tides a dalším rozšiřujícím obsahu se můžete dozvědět více

Akce pořádané u příležitosti oslav výročí série Battlefield
Ačkoliv hledíme do budoucnosti, už brzy nadejde příležitost k malému ohlédnutí zpět v čase. Nejenže se blíží první výročí Battlefieldu 1 – značka Battlefield nadto oslaví už své 15. narozeniny. Přirozeně chceme oslavovat ve společnosti naší komunity.

Ve dnech 12.–16. října vás v Battlefieldu 1 čekají jedinečné výroční akce a dárky. Přijďte si vyzvednout svoji výroční psí známku a vystavte ji všem hrdě na odiv.

Nové operace v listopadu
Na začátku listopadu dalšími variantami rozšíříme už teď oblíbený režim Operations. Pod názvem Operation Campaigns se skrývá nový herní mód, který na stávajícím principu frontových bojů mezi útočníky a obránci vystaví nový herní systém sestávající z propojení více operací s novými unikátními odměnami.

První z těchto kampaní se bude jmenovat Eastern Storm. Propojí dvě operace z datadisku Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Brusilov Offensive a Red Tide. Eastern Storm bude k dispozici pro majitele předplatného Battlefield 1 Premium Pass (nebo jako součást herního rozšíření Battlefield 1 In the Name of the Tsar.)

O něco později v listopadu navážeme kampaní Fall of Empires, ve které dáme dohromady operace ze základní hry Iron Walls a Conquer Hell. Další kampaně přijdou později.

Cílem je získáním dostatečného skóre dokončit aktivní kampaň dřív, než bude uzavřena. Odměnou za každou dokončenou kampaň bude speciální battlepack. První úspěšně dokončenou kampaní si zároveň vybojujete záznam v kodexu Operation Campaigns. Aktivní kampaň můžete dokončit kolikrát chcete.

Ti nejpozornější z vás zaznamenali, že jsme spuštění módu Operation Campaigns posunuli z října na listopad. Jednoduše chceme mít jistotu, že vám předkládáme skutečně kvalitní herní zážitek. Děkujeme za trpělivost.

Opravy chyb v rámci říjnové aktualizace
V souladu s plánem vydávání měsíčních aktualizací pro Battlefield 1 brzy přijde na řadu ta říjnová. Dočkáte se drobných úprav herního prostředí, nových psích známek a nového herního nastavení.

Přehled všech změn je uveden na stránce aktualizací.

Díky za váš zájem pokračovat s námi na další cestě. A zvláštní díky patří všem, kteří s námi strávil první rok na bojištích Battlefieldu 1 – ať je i další rok plný jedinečných herních momentů, které přináší jedině Battlefield!

Nejčtenější

Výběr