Albanian Community PS3
タグ: [ALB] ウェブ: 公式ウェブサイト ファン: 96 作成済み: 2012-07-06
創設者
リーダー
リーダー
リーダー

小隊の紹介

█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

Mirësevini Shqipe!!
Ndjehesh Shqiptar?(Kosove,Shqiperi,Maqedoni,Cameri,) Bashkohu ne Shqiperine e madhe.
Te behesh member duhet te jesh Shqipfoles

====================================================================================***Clan War History***
-28/12/12 ALB vs GR====> 4:3 WIN
-30/12/12 ALB vs EF ====> 4:2 WIN
-04/01/13 ALB vs BKC ===> 4:0 WIN
-11/01/13 ALB vs GRMR ===> 0:4 LOST
-12/01/13 ALB vs BDS ===> 2:2 DRAW
-20/01/13 ALB vs BDS (REMATCH) ===> 4:0 WIN
-26/01/13 ALB vs DFGR ===> 2:2 DRAW
-02/02/13 ALB vs xGRx ===> 2:2 DRAW
-08/02/13 ALB vs CWC ===> 0:3 LOST
-09/02/13 ALB vs TRB ===> 4:0 WIN
-10/02/13 ALB vs MAK ===> 4:0 WIN
-17/02/13 ALB vs KU ===> 1:3 LOST
-10/04/13 ALB vs PPT====> 4:0 WIN
-13/04/13 ALB vs HxG ====> 3:1 WIN
***Clan WAR Closed***

==============================================================================
-Mos harroni te vendosni tag-un [ALB]

-Na gjeni ne serverin tone duke kerkuar : "Albania Server"

-Official PS3™ Platoon .


█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

MUNDOHUNI MOS TE SHKRUANI KARLLIQE
DHE BUDALLIQE TE KOTA NE WALL-in E PLATOON-it!
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █

MUNDOHUNI TE JENI SERIOZ DHE TE PERQENDRUAR KUR JENI DUKE LUAJTUR NE CLAN WAR,RESPEKTONI GJITHMONE HIERARKINE E PLATOON-it,RESPEKTONI FOUNDERIN DHE LIDERAT !!!!!!!!!!
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
 

小隊フィード

報告内容は以上です