Thread is locked.

no sound since the update

baddazoner
AU Enlisted: 2011-10-27
2014-01-30 11:29 , edited 2014-01-30 12:10 by baddazoner
been on 2 servers so far and sound is gone.. after the game is finished loading it plays the end of round music and it continues into the game.. no in game sounds at all other people on the servers where also having these issues.

will try more servers but i think i'll get the same results.

EDIT- sound works in test range and campaign but not in MP (the only mode they patched)
UsainskiSemperFi
BG Enlisted: 2011-10-28
2014-01-30 11:30
update your audio drivers
Intel i5 4670k OC to 3,9GH 8GB RAM Kingston HyperXGenesis 1600mhz MSI GTX 1060 6gb 600W PS Windows 10 x64 Good case + custom fans
baddazoner
AU Enlisted: 2011-10-27
2014-01-30 11:34
Usainski-Sci-Fi said:
update your audio drivers


how is that going to help the fact the patch broke the sound of the game
z_defter
US Enlisted: 2011-11-16
2014-01-30 11:36
baddazoner said:
Usainski-Sci-Fi said:
update your audio drivers
how is that going to help the fact the patch broke the sound of the game


you do realize what audio drivers do?
XamenoRouxo
GR Enlisted: 2012-10-25
2014-01-30 11:39 , edited 2014-01-30 12:06 by XamenoRouxo
defter-OD said:
baddazoner said:
Usainski-Sci-Fi said:
update your audio drivers
how is that going to help the fact the patch broke the sound of the game
you do realize what audio drivers do?

ok no update for the audio....is no needed meaning that is updated but still the game has no sound....the patch broke it
TheTormentor07
GB Enlisted: 2011-10-29
2014-01-30 11:44
Just had this, played a quick TDM on Lancang, end of round music played constantly really distracting.
Specs:- Windows 8.1 Pro / LG IPS224 21.5" 1920 x1080 Monitor / Intel I5 3570k @4.2ghz / MSI Z77 Mpower / 8gb Corsair Vengeance Pro Ram @ 1866 Mhz / MSI Twin Frozr Gaming R9 280x 3GB DDR5 GPU / Arctic Freeer Pro Rev2 Cooler / 120gb Intel SSD / 500gb Seagate 7200rpm HDD / 250gb Seagate 7200rpm HDD / Corsair Carbide 300r Windowed case / 4x 120mm Red led Corsair AF120 case fans / 700w OCZ ModXstream PSU / Logitech G400 Gaming Mouse... and a lowly Logitech K120 keyboard... the K70 will be mine! Corsair Fanboy Detected ;)
z_defter
US Enlisted: 2011-11-16
2014-01-30 11:46
TheTormentor07 said:
Just had this, played a quick TDM on Lancang, end of round music played constantly really distracting.


are u using an external sound card or on-board audio from your motherboard?
varottaja
FI Enlisted: 2011-10-24
2014-01-30 11:48
Sounds are working here
Ranger302
US Enlisted: 2012-04-25
2014-01-30 11:49 , edited 2014-01-30 11:49 by Ranger302
Just jumped in test range and sound was fine for me.
TheTormentor07
GB Enlisted: 2011-10-29
2014-01-30 11:51 , edited 2014-01-30 11:51 by TheTormentor07
defter-OD said:
TheTormentor07 said:
Just had this, played a quick TDM on Lancang, end of round music played constantly really distracting.
are u using an external sound card or on-board audio from your motherboard?


External, I use my Line 6 Guitar port as an external sound card, cause it's better than the on-board sound on my crappy motherboard, only had this since the patch.
Specs:- Windows 8.1 Pro / LG IPS224 21.5" 1920 x1080 Monitor / Intel I5 3570k @4.2ghz / MSI Z77 Mpower / 8gb Corsair Vengeance Pro Ram @ 1866 Mhz / MSI Twin Frozr Gaming R9 280x 3GB DDR5 GPU / Arctic Freeer Pro Rev2 Cooler / 120gb Intel SSD / 500gb Seagate 7200rpm HDD / 250gb Seagate 7200rpm HDD / Corsair Carbide 300r Windowed case / 4x 120mm Red led Corsair AF120 case fans / 700w OCZ ModXstream PSU / Logitech G400 Gaming Mouse... and a lowly Logitech K120 keyboard... the K70 will be mine! Corsair Fanboy Detected ;)
WaveyDL
GB Enlisted: 2013-09-29
2014-01-30 11:51
No sound except the odd explosions and end of round music playing throughout. Also Domination ticket count never went down until the round ended.
MSI Z87-G45 Gaming - 4670k - 8Gb corsair vengeance 1866 lp - EVGA GTX 770 OC ACX - Samsung 840 EVO 250GB - Western Digital Caviar Blue 1TB - Windows 8.1 64
z_defter
US Enlisted: 2011-11-16
2014-01-30 11:53
TheTormentor07 said:
defter-OD said:
TheTormentor07 said:
Just had this, played a quick TDM on Lancang, end of round music played constantly really distracting.
are u using an external sound card or on-board audio from your motherboard?
External, I use my Line 6 Guitar port as an external sound card, cause it's better than the on-board sound on my crappy motherboard, only had this since the patch.


interesting... i'll let you know what happens on my end in a few; i'm using an audio interface
Lanebilim
AU Enlisted: 2011-10-26
2014-01-30 11:54
Yeah i get no sound too, just BGM and the random parachute sfx. Damn dice is on a Roll with this failing.
baddazoner
AU Enlisted: 2011-10-27
2014-01-30 11:57 , edited 2014-01-30 11:58 by baddazoner
i've checked drivers and they seem updated the patch has anally fucked my sound

this has made the game more unplayable then random crashes which recent patches actually fixed for me.. btw never had audio issues before besides the bug on the railway map that was fixed in a patch.
Mikex2112
US Enlisted: 2011-10-25
2014-01-30 11:57
sound working fine here
COD>Battlefield
WaveyDL
GB Enlisted: 2013-09-29
2014-01-30 11:58
Should have said my windows was reinstalled and all new fresh drivers 2 days ago. It's the game 100%
MSI Z87-G45 Gaming - 4670k - 8Gb corsair vengeance 1866 lp - EVGA GTX 770 OC ACX - Samsung 840 EVO 250GB - Western Digital Caviar Blue 1TB - Windows 8.1 64
labtud
GB Enlisted: 2011-10-31
2014-01-30 11:59
gpu and drivers ?
Life's A Bitch Then U Die - Case: Corsair Obsidian 900D Monitor : philips bdm4065uc CPU: I7 3930K @ 4Ghz water cooled Memory: 16gig DDR 3 GPU: 2x AMD fury x crossfired Motherboard: Asrock X79 extreme 4 HD: 240SSD OP: Win 8.1
baddazoner
AU Enlisted: 2011-10-27
2014-01-30 12:01 , edited 2014-01-30 12:01 by baddazoner
labtud said:
gpu and drivers ?


r9 290 with latest drivers..

sound works in test range but not in MP
TheTormentor07
GB Enlisted: 2011-10-29
2014-01-30 12:03
baddazoner said:
labtud said:
gpu and drivers ?
r9 290 with latest drivers..

sound works in test range but not in MP


Same here but with a MSI R9 280X.
Specs:- Windows 8.1 Pro / LG IPS224 21.5" 1920 x1080 Monitor / Intel I5 3570k @4.2ghz / MSI Z77 Mpower / 8gb Corsair Vengeance Pro Ram @ 1866 Mhz / MSI Twin Frozr Gaming R9 280x 3GB DDR5 GPU / Arctic Freeer Pro Rev2 Cooler / 120gb Intel SSD / 500gb Seagate 7200rpm HDD / 250gb Seagate 7200rpm HDD / Corsair Carbide 300r Windowed case / 4x 120mm Red led Corsair AF120 case fans / 700w OCZ ModXstream PSU / Logitech G400 Gaming Mouse... and a lowly Logitech K120 keyboard... the K70 will be mine! Corsair Fanboy Detected ;)
baddazoner
AU Enlisted: 2011-10-27
2014-01-30 12:10
sound works in test range and campaign this is definitely a patch issue not a driver issue
 
Thread is locked.
Thread is locked.