Nejčtenější

Poslední novinky

Plány pro Battlefield 1: Nový obsah a oslavy

před 6 roky
0

Doufáme, že jste si poslední Battlefest patřičně užili a že už jste začali objevovat taje východní fronty v herním rozšíření Battlefield 1 In the Name of the Tsar.

Battlefield 1 má ale další velké plány. Na obzoru je třetí herní rozšíření, řada herních akcí, obsahové aktualizace a další oslavy. Čtěte dál, co nás všechno ještě čeká.

Připravte se na příchod datadisku Battlefield 1 Turning Tides
Už v prosinci můžete ovládnout moře, vzduch i zemi ve třetím herním rozšíření Battlefield 1 Turning Tides. Protože tentokrát pozornost obrátíme k námořním operacím, čeká vás mimo jiné smělý námořní nájezd na Zeebrugge nebo bitva o Gallipoli a nová hratelná frakce britské námořní pěchoty. Samozřejmostí jsou nové mapy, zbraně a další obsah tematicky související s obojživelnými operacemi první světové války.

O herním rozšíření Battlefield 1 Turning Tides a dalším rozšiřujícím obsahu se můžete dozvědět více

Akce pořádané u příležitosti oslav výročí série Battlefield
Ačkoliv hledíme do budoucnosti, už brzy nadejde příležitost k malému ohlédnutí zpět v čase. Nejenže se blíží první výročí Battlefieldu 1 – značka Battlefield nadto oslaví už své 15. narozeniny. Přirozeně chceme oslavovat ve společnosti naší komunity.

Ve dnech 12.–16. října vás v Battlefieldu 1 čekají jedinečné výroční akce a dárky. Přijďte si vyzvednout svoji výroční psí známku a vystavte ji všem hrdě na odiv.

Nové operace v listopadu
Na začátku listopadu dalšími variantami rozšíříme už teď oblíbený režim Operations. Pod názvem Operation Campaigns se skrývá nový herní mód, který na stávajícím principu frontových bojů mezi útočníky a obránci vystaví nový herní systém sestávající z propojení více operací s novými unikátními odměnami.

První z těchto kampaní se bude jmenovat Eastern Storm. Propojí dvě operace z datadisku Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Brusilov Offensive a Red Tide. Eastern Storm bude k dispozici pro majitele předplatného Battlefield 1 Premium Pass (nebo jako součást herního rozšíření Battlefield 1 In the Name of the Tsar.)

O něco později v listopadu navážeme kampaní Fall of Empires, ve které dáme dohromady operace ze základní hry Iron Walls a Conquer Hell. Další kampaně přijdou později.

Cílem je získáním dostatečného skóre dokončit aktivní kampaň dřív, než bude uzavřena. Odměnou za každou dokončenou kampaň bude speciální battlepack. První úspěšně dokončenou kampaní si zároveň vybojujete záznam v kodexu Operation Campaigns. Aktivní kampaň můžete dokončit kolikrát chcete.

Ti nejpozornější z vás zaznamenali, že jsme spuštění módu Operation Campaigns posunuli z října na listopad. Jednoduše chceme mít jistotu, že vám předkládáme skutečně kvalitní herní zážitek. Děkujeme za trpělivost.

Opravy chyb v rámci říjnové aktualizace
V souladu s plánem vydávání měsíčních aktualizací pro Battlefield 1 brzy přijde na řadu ta říjnová. Dočkáte se drobných úprav herního prostředí, nových psích známek a nového herního nastavení.

Přehled všech změn je uveden na stránce aktualizací.

Díky za váš zájem pokračovat s námi na další cestě. A zvláštní díky patří všem, kteří s námi strávil první rok na bojištích Battlefieldu 1 – ať je i další rok plný jedinečných herních momentů, které přináší jedině Battlefield!

Blíží se revoluce: zapojte se do letních misí

před 6 roky
0

Revoluce přichází. Ještě předtím jsme však pro vás připravili letní mise Battlefieldu 1. Tyto mise jsou součástí ucelené série výzev, v nichž musíte prokázat, že jste týmovým hráčem a že se řídíte heslem „PFTO“.

Za splnění každé mise získáte úžasnou psí známku a zkušenostní bonusy pro družstvo. Uspějete-li ve všech třech, odnesete si exkluzivní zbraň pro boj zblízka: nůž LVC Arditi. A to není vše, ještě obdržíte další odměnu, kterou si prozatím necháme pro sebe…

První letní mise nese název Call to Action. Vaším úkolem bude dokončit a vyhrát tři kompletní hry v režimu Operations. Mise je aktivní v době od 15. do 23. července.

Pokud se vám podaří dokončit misi včas, obdržíte psí známku Call to Action (31. července) a zkušenostní bonus pro družstvo (podmínkou je přihlášení mezi 23. a 30. červencem).

Nenechte si o víkendu ujít Battlefield 1 v bezplatné zkušební verzi

před 7 roky
0

Možná jste ještě Battlefield 1 nevyzkoušeli. Nebo možná ho ještě nevyzkoušeli vaši přátelé a vám by se hodilo pár nových přírůstků do družstva. Ať tak nebo tak, třeba uvítáte zprávu, že se teď o víkendu zpřístupní bezplatná zkušební verze Battlefieldu 1.

Bezplatná zkušební verze bude dostupná pro hráče na PC a Xbox One v době 3.–5. března. Podrobnosti níže.

Zlaté členství služby Xbox Live (Xbox Live Gold): dny hraní zdarma*

Držitelé zlatého členství služby Xbox Live si mohou v rámci dnů volného hraní na Xbox Live Gold užít Battlefield 1 na platformě Xbox One zcela zdarma.

Bojiště budou otevřená od 3. března v 18:00 SEČ do 6. března v 8:59 SEČ. Během této doby bude přístupný kompletní obsah Battlefieldu 1, včetně adrenalinového režimu více hráčů a působivých válečných příběhů pro jednoho hráče.

Veškeré dosažené skóre hráče a herní úspěchy vám zůstanou a uložená herní data se přenesou do plné hry, pokud si ji později zakoupíte.

Otevřená zkušební verze Battlefieldu 1 na Originu

V rámci otevřené zkušební verze Battlefieldu 1, která bude na Originu k dispozici ke stažení od 3. března ve 14:00 SEČ do 6. března v 19:00 SEČ, si můžete Battlefield 1 zahrát zcela zdarma†.

Získáte 10 hodin bezplatného herního času na pěti multiplayerových mapách se čtyřmi různými režimy. K dispozici budou i první dva válečné příběhy z oceňovaného režimu jednoho hráče.

Více na https://www.origin.com/store/free-games/trials

Vydavatelské dny – slevová akce na hry od EA

Pokud se vám Battlefield 1 během zkušební doby zalíbí, prohlédněte si výhodnou nabídku her od EA. V rámci slevové akce bude za výhodnou cenu k dispozici Battlefield 1, Battlefield 1 ve fantastické edici Ultimate a další hry od EA jako Star Wars™ Battlefront™, FIFA 17 a Titanfall 2. Platí omezení v souladu se smluvními podmínkami. Podrobnosti na odkazu níže:

Až 60% sleva na Battlefield 1 ve slevové akci na hry od EA (Nabídky se mohou lišit v závislosti na regionu.)

Chystá se nový obsah pro Battlefield 1

Na obzoru je spousta nového herního obsahu a právě teď je ideální čas rozšířit řady vojáků na bojištích Battlefieldu 1. V plánu jsou čtyři tematická herní rozšíření s mnoha novými mapami, armádami, zbraněmi a dalším obsahem: Battlefield 1 They Shall Not Pass, Battlefield 1 In the Name of the Tsar, Battlefield 1 Turning Tides a Battlefield 1 Apocalypse.

Podrobnosti o chystaných čtyřech herních rozšířeních pro Battlefield 1

*ČASOVĚ OMEZENÁ ZKUŠEBNÍ VERZE. DOBA TRVÁNÍ ZKUŠEBNÍ VERZE SE MŮŽE ZMĚNIT. NABÍDKA PLATÍ VŠUDE TAM, KDE JE ZKUŠEBNÍ VERZE K DISPOZICI. K HRANÍ JE VYŽADOVÁNO ODSOUHLASENÍ LICENČNÍ SMLOUVY S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA), ZÁSAD NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI A SOUBORY COOKIE A PODMÍNEK SLUŽEB SPOLEČNOSTI EA. K PŘÍSTUPU K ONLINE FUNKCÍM POTŘEBUJETE PŘIPOJENÍ K INTERNETU, ÚČET EA A ZLATÉ ČLENSTVÍ SLUŽBY XBOX LIVE (V PRODEJI SAMOSTATNĚ). ONLINE FUNKCE MOHOU VYUŽÍVAT HRÁČI OD 13 LET NEBO PO DOSAŽENÍ MINIMÁLNÍ VĚKOVÉ HRANICE PLATNÉ PRO DANÉ TERITORIUM.

† Ke hře potřebujete stabilní internetové připojení, účet EA, odsouhlasení zásad nakládání s osobními údaji a soubory cookie (privacy.ea.com/cs), smluvních podmínek (www.ea.com/legal) a licenčního ujednání pro koncového uživatele Originu a Battlefieldu 1 („EULA“) a instalaci poslední verze klientského softwaru Origin (www.origin/store/about). Licenční ujednání a další prohlášení lze najít na www.ea.com/legal. Minimální věk pro založení účtu EA je 13 let. Časově omezená bezplatná zkušební verze. Doba trvání zkušební verze se může lišit. Nabídka platí tam, kde je produkt v prodeji. Obsah zkušební verze může být omezen jen na určité úrovně či herní módy. PŘÍPADNÝ POSTUP VE HŘE A ZÍSKANÉ PŘEDMĚTY BUDOU PO VYPRŠENÍ ZKUŠEBNÍ DOBY NEDOSTUPNÉ DO OKAMŽIKU ZAKOUPENÍ PRODUKTU. OMEZENÍ JEDNÉ ZKUŠEBNÍ VERZE KAŽDÉHO TITULU NA JEDEN ÚČET (A JEDNO ZAŘÍZENÍ V PŘÍPADĚ HERNÍHO ČASU V RÁMCI ZKUŠEBNÍCH VERZÍ). Nabídky nemohou využít předplatitelé služby Origin Access, kteří už využili možnost předprodejní verze Battlefieldu 1 (Play First Trial). EA SI VYHRAZUJE PRÁVO KDYKOLI ODSTRANIT TITULY Z NABÍDKY ZKUŠEBNÍCH VERZÍ.

Vítejte v Battlefieldu 1!

před 7 roky
0

Battlefield™ 1 už za několik dní spatří světlo světa a mně nedá, abych nezavzpomínal na celou naši cestu, na jejímž počátku stál odvážný návrh od našeho týmu tady ve studiu DICE. A o pár let později se nemůžu ubránit pocitu neskutečna, když vidím, jak se hra dostává do rukou svých hráčů, a spolu se zbytkem komunity se těším na nadcházející úsvit totální války.

Battlefield 1 je výsledkem naší snahy podívat se na celou sérii jinýma očima a zároveň zachovat to, co jí propůjčuje pověst nezaměnitelné klasiky. Byl to risk. Toho jsme si byli vědomi.

Unikátní herní prostředí první světové války si ale samo řeklo o nové unikátní herní prvky. Z vašich reakcí (nemluvě o tom, jakou zábavu jsme si při vývoji hry užili) se odvážím soudit, že se nám odvážná sázka vyplatila.

Nic mě nenaplňuje větší radostí, než poslouchat vaše zážitky z bojišť – jak jste vyhráli vzdušný souboj, našli tuhle nebo tamtu zbraň, jak jste otočili skóre v Conquestu ve svůj prospěch v poslední minutě. A právě na vaše zážitky a příběhy už se upřímně těším.

Na viděnou na bojišti!

Odemkněte zbraňový skin do Battlefieldu 1 v Battlefieldu 4 nebo Battlefieldu Hardline

před 7 roky
0

Blížíme se ke konci Cesty k Battlefieldu 1. Hra vyjde po celém světě dne 21. října (nebo 18. října v případě předobjednaných digitálních edic Early Enlister Deluxe) a všichni se konečně dočkáme úsvitu totální války. Příští týden u příležitosti konce Cesty k Battlefieldu 1 navíc uspořádáme živě přenášené akce, o kterých se dozvíte více na stránce Battlefield Livestream.

Boje v hrách Battlefield 4™ a Battlefield™ Hardline ale nekončí. Velitelé si žádají vaši účast v jedné poslední misi – a pokud ji zdárně dokončíte, bude na vás odměna čekat v Battlefieldu 1.

12.–17. října
Získejte zbraňový skin M1911 „The Incarcerator“ a psí známku Cesta k Battlefieldu 1

Přesně tak. Skočte znovu do plné polní a přibalte si M1911 – abyste získali zbraňový skin M1911 „The Incarcerator“ a psí známku Cesta k Battlefieldu 1, budete se muset ještě jednou vydat do boje, buď v Battlefieldu 4, nebo v Battlefieldu Hardline. Za splnění mise ve kterékoliv hře vám bude náležet i zlatý battlepack.

A zde jsou instrukce:

Komunitní mise M1911
Zapojte se do multiplayerové hry v Battlefieldu 4 či Battlefieldu Hardline v libovolné kombinaci mapy a režimu a zaznamenejte 100 zabití pomocí M1911. Odměnou bude zbraňový skin M1911 „The Incarcerator“ a psí známka Cesta k Battlefieldu 1 do Battlefieldu 1 a zlatý battlepack do Battlefieldu 4, nebo Battlefieldu Hardline. Tato mise je aktivní v době od 18:00 SEČ 12. října 2016 do 18:00 SEČ 17. října 2016.

* TATO NABÍDKA JE SOUČÁSTÍ PROMO AKCE A NEPŘEDSTAVUJE ŽÁDNOU FORMU KREDITNÍ, DEBETNÍ NEBO DÁRKOVÉ KARTY. NA JEDEN ÚČET EA LZE ZÍSKAT JEN JEDNU PSÍ ZNÁMKU CESTA K BATTLEFIELDU 1 A JEDEN ZBRAŇOVÝ VZOR INCARCERATOR. K ÚČASTI A PŘÍSTUPU K HERNÍMU OBSAHU JE VYŽADOVÁNA BUĎ HRA BATTLEFIELD 4 ANEBO HRA BATTLEFIELD HARDLINE NA PŘÍSLUŠNÉ PLATFORMĚ, ÚČET EA, INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ A V PŘÍPADĚ KONZOLOVÝCH HRÁČŮ I ZLATÉ ČLENSTVÍ SLUŽBY XBOX LIVE NEBO ÚČET SONY ENTERTAINMENT. ZÍSKÁNÍ ODMĚN JE PODMÍNĚNO POTVRZENÍM SPLNĚNÍ MISE PŘED JEJÍM UKONČENÍM NA PŘÍSLUŠNÉ STRÁNCE KOMUNITNÍCH MISÍ BATTLELOGU.

S VÝJIMKOU PŘÍPADŮ KONKRÉTNĚ UVEDENÝCH SE NA VÝROBĚ TÉTO HRY NEPODÍLEL (AŤ UŽ FINANČNĚ, FORMOU SMLOUVY O PROPAGACI NEBO SPONZORINGU, ČI JINAK) ŽÁDNÝ VÝROBCE VOJENSKÉ ČI ZBRAŇOVÉ TECHNIKY NEBO VOJENSKÉ VÝSTROJE.

Výběr