Přihlásit se
Zaregistrovat se
Koupit Battlefield 4
Fóra
Obchod
Premium
Přehled serverů
Hry
Žebříčky
Focused_BLITZ
you can delete this friend cos not ever gonna play on this account again
před 13 roky
Přehled
Přátelé
Focused_BLITZ sdílí informace jen se svými přáteli.