KAAS
Plaque: [KAAS] Web: Site officiel Fans: 7 Créé: 08-01-2012
Fondateur
Chef
Chef
Chef
Chef

Présentation de la section

De kaas clan van 2012 waar smeuigheid voorop staat!

Het idee van de naam kaas en de verschillende kazen heeft een lange geschiedenis. Wij komen allen uit een buurt waar veel kaas is gemaakt, zodoende is de kaas ons eigenlijk met de paplepel ingegoten.

Van kleins af aan kregen wij overal kaas bij aangeboden. Op brood, op de spaghetti, macaroni, pizza, aardappel anders ovenschotels, maisschotels, witlof ham-KAAS etcetera. Het duurde ook niet lang voordat de voorliefde voor kaas was geboren.

Toen onze jaren voorbij streken gingen we ons steeds meer verdiepen in de kazen. Regelmatig kregen wij de term kaashoofd naar ons geslingerd, niet zonder reden. De kaas werd een obsessie. Welke kaas is nou het lekkerst? Waar is het mee te combineren? Maar vooral, hoe wordt het gemaakt en hoe kunnen wij dit beter? Wat voor evolutie staat de kaas nog te wachten?

Om iets bij te dragen aan het beeld en evolutie van de kaas hebben wij deze clan opgericht. Wij vinden dat iedereen in de wereld kaas moet hebben en het hoort bij de eerste levensbehoefte. Wij zetten ons in voor dit doel, via het medium BF3!
 

Feed section

Pas d'autres événements à afficher