End Game: přehled všech chystaných map

před 11 roky
0

Rozšíření Battlefield 3: End Game přenáší bitvu do čtyř rozdílných prostředí pokrývající vše od vyprahlých pouštních krajin až po zasněžené horské oblasti. Více se o různorodosti jednotlivých map dočtete níže.

Součástí End Game jsou čtyři rozdílné mapy. Velikostně jsou porovnatelné s mapami Caspian Border a Operation Firestorm ze základní hry. Naproti tomu se rozmístění vlajek podobá rozšiřujícímu balíčku Armored Kill – rozmístili jsme jednotlivé vlajky a základny tak, abychom využili celé bojiště.

Všechny mapy jsou pečlivě vytvořeny pro novou terénní motorku, nicméně nová protiletecká vozidla budou mít na těchto mapách také silné využití. Toto nové transportní vozidlo má na střeše přidělanou věž, která může přepínat mezi raketami a protileteckými raketami k ochraně před pěchotou a vzdušnými hrozbami.

OPERATION RIVERSIDE
Pracovní název:
„XP5_001″ nebo „River“
Podporované herní režimy: Capture the Flag (nový), Air Superiority (nový), Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch
Charakteristické rysy: Tato podzimně stylizovaná mapa obsahuje ve svém středu elektrocentrálu a malé řeky podél svých os. Rozmístění základen je vhodné spíše pro pěší boje, než boje s vozidly. Je to vlastně mapa s přátelským prostředím pro pěchotu, kdy pěchota může mezi základnami chodit po svých, avšak vozidla budou muset prostředí více objíždět.

Na druhé straně řeky mohou hráči najít nádherný skokánek v podobě částečně zničeného dřevěného mostu. Mnoho dalších ramp je pečlivě rozmístěných po mapě, aby řidiči terénní motorky měli spoustu vzrušujících možností. O tom více v předchozím blogu.

NEBANDAN FLATS

Pracovní název: „XP5_002″ nebo „Flats“
Podporované herní režimy: Capture the Flag (nový), Air Superiority (nový), Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch
Charakteristické rysy: V této vyprahlé poušti, poseté obrovskými větrnými generátory, je umístěno zdánlivě nepřehlédnutelné skladiště. Za svým skromným zevnějškem však skrývá tajný sklad zbraní a munice, což vede k mnohým střetům v této oblasti. Relativní otevřenost pouštního prostředí umožňuje volnost pohybu všem vozidlům, které existují v multiplayeru Battlefieldu 3. Malé množství přírodního krytí rovněž vyžaduje rychlé přesuny mezi jednotlivými vlajkami, protože jinak jsou hráči jasnými cíli.

KIASAR RAILROAD
Pracovní název: „XP5_003″ nebo „Railroad“
Podporované herní režimy: Capture the Flag (nový), Air Superiority (nový), Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch
Charakteristické rysy: Tato letní malebná mapa s prostředím dřevařského průmyslu obsahuje strategickou železnici vedoucí skrze mapu, jejímž hlavním účelem je tajně převážet zbraně. Mnoho výškových změn na této mírně zvlněné mapě může být využito k získání výhody – je zde mnoho možností, jak se schovat před nepřítelem či jak se krýt, zatímco se blížíte ke svému cíli.

Mapa má sice dostatek příležitostí pro řidiče terénních motorek, aby se proletěli vzduchem, nicméně skokánky na této mapě jsou pečlivě vymodelovány krajinou samotnou, takže nejsou tak viditelné.

SABALAN PIPELINE
Pracovní název: „XP5_004″ nebo „Pipeline“
Podporované herní režimy: Capture the Flag (nový), Air Superiority (nový), Conquest, Rush, Squad Rush, Team Deathmatch, Squad Deathmatch
Charakteristické rysy: Od té doby, co jsme představili mapu Alborz Mountain na GamesComu 2012 a viděli jsme ty úžasné reakce fanoušků, jsme věděli, že sníh je jedním z nejúžasnějších prostředí, které můžeme v Battlefieldu 3 poskytnout. Mapa Sabalan Pipeline není jiná. Ropovod vedoucí skrze tuto mrazivou zimní krajinu má obrovskou ekonomickou hodnotu, a proto jde velmi ožehavé bojiště.

Podobně jako Operation Riverside byla mapa Sabalan Pipeline vytvořena pro kombinaci vozidel a pěchoty. V porovnání s ostatními třemi mapami v End Game má tato mapa užší a menší počet cest, které je důležité kontrolovat, pokud chcete ovládat opozici. V centru této mapy leží základna, která je také přínosná, neboť umožňuje rozšířit kontrolu nad cestou vedoucí do a z vaší hlavní základny. Ta je totiž důležitá a to ať už hrajete klasický Conquest či nový režim Capture the Flag, který přijde s rozšířením End Game.

Nejčtenější

Výběr