Komunitní mise: 50 zničených kusů techniky

před 8 roky
0

Po které zbrani sáhnete, chcete-li se vypořádat s otravnou technikou? Jste typem hráče, co se nepozorovaně připlíží a umístí k nádrži C4? Případně vytáhnete těžký kalibr a rozmetete nepřítele na kusy? Nebo jdete proti síle zase silou a naskočíte do vlastní obrněné techniky? Ať už dáváte přednost kterékoli výše zmíněné taktice, rozhodně ji budete muset hojně využít v další komunitní misi, jejímž cílem je zničení 50 kusů techniky.

Bez ohledu na mapu či režim zaznamenejte individuálně v Battlefieldu 4 na 50 zničení techniky. Tato mise je aktivní v době od 24. září 2015 18:00 SELČ do 30. září 2015 18:00 SELČ.

Vyhoďte pár tanků, džípů a vrtulníků do vzduchu a získejte za své úsilí zlatý battlepack (nezapomeňte si svou odměnu vyzvednout na Battlelogu do 30. září 2015 18:00 SELČ). A to nemluvíme o vidině těch skvělých explozích! Existuje snad lepší způsob, jak oslavit Battlefest?

Svůj postup můžete sledovat na záložce „Komunitní mise“. Jak si vedete, se můžete přesvědčit i přímo ve hře po otevření Battlelogu. Stačí pak zkontrolovat záložku „Mise“ (pouze PC a konzolích PlayStation 4 a Xbox One).

TATO NABÍDKA JE VÁM UČINĚNA POUZE ZA ÚČELEM PROPAGACE PRODUKTU A NEPŘEDSTAVUJE ŽÁDNOU FORMU KREDITNÍ, DEBETNÍ NEBO DÁRKOVÉ KARTY. ÚČAST A PŘÍSTUP K HERNÍMU OBSAHU VYŽADUJÍ HRU BATTLEFIELD 4 („PRODUKT“) NA PŘÍSLUŠNÉ PLATFORMĚ, PŘIPOJENÍ K INTERNETU A ÚČET EA. OMEZENO NA JEDNU NABÍDKU NA ÚČET EA. PC VERZE PRODUKTU DÁLE VYŽADUJE VYJÁDŘENÍ SOUHLASU S UJEDNÁNÍM S KONCOVÝM UŽIVATELEM SLUŽBY ORIGIN A INSTALACI KLIENTA ORIGIN (WWW.ORIGIN.COM/CZ/ABOUT). MINIMÁLNÍ VĚK PRO REGISTRACI JE 13 LET. ZÁSADY NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI A SOUBORY COOKIE A PODMÍNKY SLUŽBY EA ONLINE JSOU DOSTUPNÉ NA WWW.EA.COM/CZ. PŘÍSLUŠNÁ UJEDNÁNÍ S KONCOVÝM UŽIVATELEM A DALŠÍ PROHLÁŠENÍ NAJDETE NA WWW.EA.COM/CZ/1/PRODUCT-EULAS. NABÍDKA JE PLATNÁ TAM, KDE SE PRODÁVÁ BATTLEFIELD 4. NELZE JI KOMBINOVAT S ŽÁDNÝMI DALŠÍMI NABÍDKAMI, DÁRKOVÝMI POUKAZY ANI SLEVOVÝMI KUPONY. NABÍDKU NELZE VYUŽÍT TAM, KDE PODLÉHÁ ZÁKAZU, ZDANĚNÍ NEBO OMEZENÍ ZE ZÁKONA.

Nejčtenější

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky