Podrobnosti o Klasickém režimu v Battlefieldu 4

před 9 roky
0

Součástí podzimní aktualizace Battlefieldu 4je na základě všeobecné poptávky také Klasický režim, který nabízí další možnosti zábavy v režimu více hráčů Battlefieldu 4. Někteří z vás možná netuší, co všechno Klasický režim obnáší, a proto je tu náš blog s podrobnostmi.

Na rozdíl od režimu Hardcore jsou všechny prvky HUD, včetně stavu zdraví a munice, v Klasickém režimu viditelné.

 Větší výzva

Inspirací pro Klasický režim je herní styl Battlefieldu 2. Je určen hlavně hráčům, kteří online hledají užší spolupráci v rámci týmu a celkově náročnější hru. Co se obtížnosti týče, lze Klasický režim zařadit někde mezi úrovně Normální a Hardcore v Battlefieldu 4, přičemž některé pomocné prvky jsou odstraněny nebo pozměněny a velký důraz je kladen na týmovou spolupráci.

Podoba Klasického režimu vychází z vašich ohlasů. Celý tým DICE si jeho testování společně s členy komunity parádně užil. Pojďme se blíže podívat na hlavní změny pravidel v Klasickém režimu:

Vypnutý 3D spotting: Po zpozorování nepřítele se nad jeho hlavou neobjeví trojúhelníková ikona. Nepřítel však bude dál jako obvykle viditelný na mapě.

Zdraví a nulová regenerace: V Klasickém režimu je úroveň zdraví stejná jako na úroveň Normální. Zdraví vojáka nebo bojové techniky se však nebude automaticky regenerovat, což výrazně zvyšuje důležitost lékárniček a opravářských sad. Vřele doporučujeme mít vždy po ruce ženistu a „assaulta“!

Oživení lídra čety: Velitel čety je teď vaší jedinou možností, jak se vrhnout do víru bitvy, protože nemůžete oživit její jednotlivé členy. Postupujte jako tým a chraňte velitele, abyste měli neustále navrch nad ostatními.

Dobíjení zbraní: Každý dobrý hráč Battlefieldu ví, že na každé kulce záleží. V Klasickém režimu to platí dvojnásob, protože při dobití zbraně přijdete o zbývající munici v zásobníku. Držte se pořád poblíž svého „supporta“, aby vám mohl kdykoli doplnit stav střeliva.

Vypnutý pohled třetí osoby v bojové technice: Chcete se v Klasickém režimu vrhnout do leteckého souboje nebo tankové bitvy? Pak se připravte na to, že se budete muset při pilotáži nebo řízení spolehnout jen na své schopnosti… a pohled vlastníma očima.

Při rozmisťování v Klasickém režimu můžete oživit jen velitele čety.

 Další prvky Klasického režimu

Mezi další prvky, které stojí za zmínku, je například výchozí vypnutí „přátelské“ palby a záznamu zabití (killcam). I nadále uvidíte, kdo vás zabil a jakou zbraní, ale oranžová silueta nepřítele a jeho pozice a směr, odkud vás zasáhl, nebude zobrazena.

Vyhledávání serverů Klasického režimu

Na PC najdete nastavení Klasického režimu v prohlížeči serverů na Battlelogu a na konzolích v herním prohlížeči serverů. Při hledání serverů s tímto režimu v nabídce „Konfigurace“ zaškrtněte políčko u položky „Klasická“. Pak zvolte možnost „Použít filtr“, najděte si server, který vám vyhovuje a vyrazte na bojiště!

Nastavení Klasického režimu na nájemní serveru

Ti, kdo chtějí rozjet svůj vlastní server s Klasickým režimem, mají možnost pronajmout si jej. Kromě změny serverových nastavení, jako jsou herní režimy a natočení mapy, si můžete nastavit relace BF4 v Klasickém režimu.

Kompletní podrobnosti o pronájmu serverů pro Battlefield 4

Děkujeme za pozornost a běžte si vyzkoušet náš nový režim! Neustále sledujeme vaše komentáře a ohlasy, které samozřejmě očekáváme i pod tímto článkem.

Nejčtenější

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky