Týden třídy BF4: podpora

před 9 roky
0

Páteřní prvek na bojišti

Každá třída v Battlefieldu 4 představuje jednu část skládačky, kterou tvoří jednotlivé, vzájemně se doplňující prvky, formující tým. Hrát za třídu Podpora se dá hrát prakticky jakkoli, ale úkol zůstává tentýž a jednoduchý: podporovat zbytek týmu.

Zkrátka a prostě, náboje nerostou na stromech. A kontrolní body a stanice M-Com se taky neubrání samy. Díky typické bedně a balíčku s municí usnadňuje zásobovač život ženistům, kteří potřebují střely do RPG, nebo průzkumníkům, jimž právě došly náboje. Konec konců, kdo by nechtěl, aby váš spolubojovník-průzkumník neměl po ruce nějakou tu C4 navíc, aby mohl něco vyhodit do vzduchu. A když zrovna zásobovač nemá na pilno s rozdáváním munice, je jeho hlavním úkolem spustit účinnou potlačovací palbu z některého z lehkých kulometů, které jsou specificky určeny této třídě.

Komunitní mise: zaznamenejte 50 miliónů doplnění munice

Na počest vojáků této veledůležité třídy na bojišti vám předkládáme další herní výzvu. V nové komunitní misi, šité právě na míru třídě podpora, po vás chceme, abyste kolektivně zaznamenali 50 miliónů doplnění munice. Takže utíkejte hrát, vybavte se bednami a balíčky s municí a dejte pozor na to, aby vašemu týmu nikdy nedošlo střelivo.

Mise bude aktivní od 14. 10. 18:00 do 21. 10. 11:00. Pokud uspějete, dostanete od nás novou fajnovou tapetu na pozadí, jak jinak, s vojákem třídy podpora*. Po případném splnění mise se tapeta objeví ke stažení na blogu Battlefieldu.

Akce na výstrojní rychlobalíček pro zásobovače

Pro nováčky série Battlefield, nebo snad i pro ty, kteří hru už nějakou chvíli nehráli, představují rychlobalíčky šikovný způsob k dohnání handicapu oproti konkurenci, protože odemykají veškerou výstroj a výzbroj. U příležitosti týdne třídy podpora můžete pro ni určené rychlobalíčky nakoupit se slevou 30 %, a to od 15. do 20. října. Navštivte proto náš obchod na Battlelogu:

30% sleva na výstrojní rychlobalíčky pro třídu podpora

Čtyři nejlepší tipy pro zásobovače

Zvládněte na jedničku potlačovací palbu

Zbraně nejsou jen od toho, abyste si s nimi honili skóre zabití. Potlačovací palba rozostří vidění nepřítele a obzvláště lehké kulomety dokážou být v tomto ohledu až brutálně účinné. Za efektivně vedenou potlačovací palbu získáváte body za asistenci a samozřejmě také solidní množství tiketů. Palbu veďte na střední až dlouhou vzdálenost a negativní účinek zpětného rázu zkuste eliminovat střelbou dávkami.

Správný způsob zásobování

Abyste byli dobrými zásobovači a posunovali svůj tým směrem k vítězství, musíte dodávat svým spolubojovníkům balíčky s municí. Ale kde a kdy je optimální doplnit zásoby? Klíčová je přitom schopnost čtení terénu bojiště a dané situace. Nevzdalujte se od týmu a neustále kontrolujte minimapu kvůli ikonkám značícím docházející munici. Poslouchejte volání s žádostmi o doplnění střeliva a dávejte bedny s ním okolo strategických bodů, stanic M-COM a vlajek.

Dominujte s granátometem airburst

Airburst vám může poskytnout výhodu v mnoha situacích, pokud víte, jak jej správně používat. Granáty z téhle šikovné hračky vybuchují za letu, a proto se jimi efektivně dají eliminovat nepřátelé za kryty. Zamiřte na protivníkův kryt a airburst se zaměří na danou vzdálenost. Pár přesných zásahů bude s největší pravděpodobností znamenat kill do vaší statistiky, i když se cíl bude schovávat nebo zalehne k zemi.

Své vybavení i svou maličkost dobře ukrývejte

Ať už plánujete překvapit opěrný bod nepřítele minometnou palbou nebo vypustit výbušný UCAV proti nepřátelské technice, vždy uvažujte, kde se právě nacházíte, kde se nachází protivník a kde umístíte své vybavení. Při palbě z minometu jste zranitelní a určitě také nechcete, abyste o něj přišli hned po instalaci ke střelbě. Jinými slovy: schovejte sebe i minomet. Co se týče UCAV, životnost jeho baterií je omezená, takže než jej vypustíte, raději si dobře ověřte, kde je nepřítel.

Děkujeme za váš čas! Sledujte i nadále blog Battlefieldu, který vám tento týden přinese další novinky v rámci týdne třídy podpora, lifrujte munici jako diví a v komentářích pod článek nám pište své názory a zásobovačské tipy.

ZBRAŇOVÁ A VOJENSKÁ TECHNIKA VE HŘE NENÍ POUŽITA NA ZÁKLADĚ ŽÁDNÉ SMLOUVY, AŤ UŽ SPONZORSKÉ, PROPAGAČNÍ, PARTNERSKÉ NEBO JINÉ, S JAKÝMKOLI VÝROBCEM VOJENSKÉ TECHNIKY.

* TUTO NABÍDKU DOSTÁVÁTE ZA ÚČELEM PROPAGACE, NEPŘEDSTAVUJE ŽÁDNOU FORMU KREDITNÍ, DOBÍJECÍ, DEBETNÍ NEBO DÁRKOVÉ KARTY. JE VYŽADOVÁNA HRA BATTLEFIELD 4 (DÁLE JEN „PRODUKT“) NA PŘÍSLUŠNÝCH PLATFORMÁCH A PŘIPOJENÍ K INTERNETU Z DŮVODU ÚČASTI. NABÍDKA PLATÍ VŠUDE, KDE JE BATTLEFIELD 4 V PRODEJI. NELZE JEJ KOMBINOVAT S ŽÁDNÝMI DALŠÍMI NABÍDKAMI, DÁRKOVÝMI KARTAMI, SLEVAMI ANI SLEVOVÝMI KUPÓNY. NABÍDKU NELZE VYUŽÍT TAM, KDE PODLÉHÁ ZÁKAZU, ZDANĚNÍ NEBO OMEZENÍ ZE ZÁKONA.

** TUTO NABÍDKU DOSTÁVÁTE ZA ÚČELEM PROPAGACE, NEPŘEDSTAVUJE ŽÁDNOU FORMU KREDITNÍ, DOBÍJECÍ, DEBETNÍ NEBO DÁRKOVÉ KARTY. NABÍDKA PLATÍ DO 20. ŘÍJNA 2014 21:00. PLATÍ PRO NOVĚ ZAKOUPENÉ RYCHLOBALÍČKY PRO TŘÍDU PODPORA VE HŘE BATTLEFIELD 4 (DÁLE JEN „PRODUKT“) V DIGITÁLNÍCH OBCHODECH SPOLEČNOSTÍ MICROSOFT NEBO SONY, PŘÍPADNĚ V SEKCI AKČNÍCH SLEV NA PORTÁLU ORIGIN NA WWW.ORIGIN.COM. VÝŠE SLEVY BUDE ODEČTENA OD CENY PRODUKTU V MOMENTĚ NÁKUPU.  K HRANÍ JE VYŽADOVÁNA HRA BATTLEFIELD 4 (NENÍ SOUČÁSTÍ PRODUKTU) PRO NĚKTEROU Z PODPOROVANÝCH PLATFOREM. NABÍDKA JE PLATNÁ VŠUDE, KDE JE PRODUKT V PRODEJI. PLATÍ LIMIT JEDNÉ NABÍDKY NA OSOBU. NABÍDKU NELZE NIJAK NAHRAZOVAT, VYMĚŇOVAT, PRODÁVAT ANI SMĚŇOVAT ZA HOTOVOST ČI JINÉ ZBOŽÍ NEBO SLUŽBY. NELZE JI ANI KOMBINOVAT S ŽÁDNÝMI DALŠÍMI NABÍDKAMI, DÁRKOVÝMI KARTAMI, SLEVAMI ANI SLEVOVÝMI KUPÓNY. K TÍŽI ZÁKAZNÍKŮ JDOU NÁKLADY NA POŠTOVNÉ, BALNÉ A PŘÍSLUŠNÉ PRODEJNÍ DANĚ. MALOOBCHODNÍ PRODEJCI, DISTRIBUTOŘI A ZAMĚSTNANCI SPOLEČNOSTI ELECTRONIC ARTS INC. A JEJICH AGENTURY ČI DODAVATELÉ JSOU Z MOŽNOSTI VYUŽITÍ NABÍDKY VYLOUČENI. NABÍDKU NELZE VYUŽÍT TAM, KDE PODLÉHÁ ZÁKAZU, ZDANĚNÍ NEBO OMEZENÍ ZE ZÁKONA.

Nejčtenější

Výběr

Vítá vás Battlefest
před 7 roky