Předobjednejte si Battlefield 1 ještě dnes a získejte přednostní přístup k mapě Giant’s Shadow

před 7 roky
0

Ke hře Battlefield™ 1 vedla dlouhá cesta, ale už je skoro u konce. Pokud máte předplatné EA Access nebo Origin Access, pak je pro vás už 13. října nachystaná předprodejní verze hry, tedy náš Battlefield 1 Play First Trial* – tady najdete bližší informace o tom, co obsahuje. Pak už bude trvat jen pár dní, přijde plná hra!
Jestliže už jste si hru předobjednali, získáte s předobjednávkou i sedmidenní přednostní přístup k mapě Giant’s Shadow chystané k vydání na prosinec

Pořád nevíte, jakou verzi si pořídit? Máte na výběr z více možností.

Hráči, kteří si Battlefield 1 předobjednali ve verzi Early Enlister Deluxe budou mít přístup k plnému obsahu hry tři dny před oficiálním vydáním, tedy už 18. října. Tato edice také zahrnuje balíček Hellfighter Pack (včetně tematických předmětů inspirovaných hrdinským plukem Harlem Hellfighters), balíček Red Baron (s předměty čerpajícími z osudů slavného německého stíhacího pilota), balíček Lawrence of Arabia (s předměty a zbraněmi, které vzdávají hold slavnému archeologovi a diplomatovi), 3 vzhledy pro vozidla a 5x battlepacků. Dále nabízíme i Ultimate edici Battlefieldu 1, o které se více dozvíte tady.

Všichni hráči na celém světě se pak budou moci do počátků moderní války plně zapojit 21. října, kdy Battlefield 1 oficiálně vyjde na platformách Xbox One, PlayStation 4 a Origin pro PC. Kteroukoliv z edic hry si můžete předobjednat na stránce předobjednávek na Battlefield.com – stačí si jen vybrat.

Na viděnou na bojišti!

* PLATÍ OMEZENÍ A VÝJIMKY V SOULADU SE SMLUVNÍMI PODMÍNKAMI. PODROBNOSTI NA ea.com/eaaccess/terms A http://www.origin.com/store/origin-access.

Nejčtenější

Výběr