Vítejte v Battlefieldu 1!

před 7 roky
0

Battlefield™ 1 už za několik dní spatří světlo světa a mně nedá, abych nezavzpomínal na celou naši cestu, na jejímž počátku stál odvážný návrh od našeho týmu tady ve studiu DICE. A o pár let později se nemůžu ubránit pocitu neskutečna, když vidím, jak se hra dostává do rukou svých hráčů, a spolu se zbytkem komunity se těším na nadcházející úsvit totální války.

Battlefield 1 je výsledkem naší snahy podívat se na celou sérii jinýma očima a zároveň zachovat to, co jí propůjčuje pověst nezaměnitelné klasiky. Byl to risk. Toho jsme si byli vědomi.

Unikátní herní prostředí první světové války si ale samo řeklo o nové unikátní herní prvky. Z vašich reakcí (nemluvě o tom, jakou zábavu jsme si při vývoji hry užili) se odvážím soudit, že se nám odvážná sázka vyplatila.

Nic mě nenaplňuje větší radostí, než poslouchat vaše zážitky z bojišť – jak jste vyhráli vzdušný souboj, našli tuhle nebo tamtu zbraň, jak jste otočili skóre v Conquestu ve svůj prospěch v poslední minutě. A právě na vaše zážitky a příběhy už se upřímně těším.

Na viděnou na bojišti!

Nejčtenější

Výběr