Blíží se livestream „Cesta k Battlefieldu 1“ u příležitosti vydání hry

před 7 roky
0

Od zahájení ostrých bojů v Battlefieldu 1 už vás dělí doslova jen dny. Zkušební Play First Trial* verze v rámci programů EA Access a Origin Access budou spuštěny 13. října, edice Early Enlister Deluxe hru svým hráčům zpřístupní 18. října a celosvětové oficiální vydání Battlefieldu 1 je připraveno na 21. října. Pro všechny, kdo si chtějí o hře zjistit co nejvíc v předstihu, máme ale ještě jedno speciální překvapení: 10denní akci s živými přenosy, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít!

Každý den v době mezi 12. a 21. říjnem, kdy Battlefield 1 vyjde, uspořádáme živě přenášenou dvouhodinovou akci.

A co všechno budeme ukazovat? Spoustu věcí. Předvedeme vám každou mapu, od Sinajské pouště po Ballroom Blitz. Odehraje se každý herní režim, včetně nových Operations a War Pigeons. Hrát budou členové battlefieldovské komunity i řada speciálních hostů.

Časový rozvrh a další podrobnosti najdete na stránce Battlefield Live. Myslíte si, že jste na poslední úsek cesty k Battlefieldu 1 řádně připraveni? My rozhodně jsme a už se nemůžeme dočkat, až vám ukážeme všechno, na čem jsme pracovali.

*PLATÍ OMEZENÍ A VÝJIMKY V SOULADU SE SMLUVNÍMI PODMÍNKAMI. PODROBNOSTI NA ea.com/eaaccess/terms A http://www.origin.com/store/origin-access.

Nejčtenější

Výběr